Sunday, November 21, 2010

July 2010 - Nov 2010

walaaaaaaweh, lame betul x update. i am busy people,sgt busy..kalau x busy pon,sgt mls nk update sbb nk mengular berehat jer..byk mende dah jd dalam masa beberapa bulan nih. Alhamdulillah semua nya good things. ape yg jadi? hohohooo..
 
~ July 2010 - mula menjadi wanita berkerjaya hehe. 01/07/10 saya start berkerja sebagai quality control engineer. alhamdulillah bersyukur sgt2 dpt kerja yg mmg kene sgt ngan job scope yg saya impi2 kan..salary, working environment, coworkers alhamdulillah okey. bos pon baik, xde pressure sgt n hopefully ini semua akan berterusan begitu :)
 
~ Sept 2010 - After 3 tahun lebih kenal n berkasih sayang hehehe finally pada 16/09/2010 saya n boyfie telah pon melangsungkan majlis pertunangan kami. alhamdulillah semua berjalan dgn lancar walaupon mak andam byk kali bising hahaha. mak andam kate jgn kelip mata,sy kelip2 jugak hahahah..* maaf ler x biase mekap2 nih*..insyaALLAH big day tahun depan. doakan yg trbaik buat kami berdua okey :) ramai pesan, mase bertunang kene byk bersabar, sbb berdarah manis..haha. 
 



 

~ itu la dua perkara besar yg berlaku dlm beberapa bulan ni. x sabar tggu bulan 12 utk konvokesyen day plak wuuuuhuuuuu

5 comments:

~aslizaahmad~ said...

tahniah kak buzzy.
all the best to you!

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

thanks as :) lame x dgr cite.hopefully as pon baik2 saje ek beberape bulan nih :)

cik ctnurulaienz said...

eh cik bazilah ramly kita sudah tunang!

congratz...

jgn lupa jempot org Jalor kawen nnt yer!

Anonymous said...

I am impressed! Blog message posted here is absolutely my friend. I just after to guess board up with comments and prominence work. IE browser bookmarks to your blog at best with it, I l come finance to regard my friends more in the tomorrow! The color of the layout is not rotten, it is effortless on the eyes.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wiwitt..congrats sgt2!! hehe...semoga ikatan yang terjalin kekal ke akhir hayat...amin..wani mendoakan yg terbaek utk anda! =)

 

Template by BloggerCandy.com