Friday, July 15, 2011

Smile

minggu ni betul2 stress
stress ngan kerja
pasal kawen x berapa stress cuma memeningkan kepala
bertambah stress sbb incik tunang pon busy
tapi saya pon mmg busy gile mggu ni
arini demam T__T

tapi semalam berbual ngn incik tunang
stress terus hilang
otomatik terus hilang
x tahu kuasa apa incik tunang guna
mungkin incik tunang pon ada kuasa macam boboiboy

antara dialog malam smlm

saya : " dah pikir ke barang hantaran lg 3 par nk apa?"
incik tunang : " abg nak ni.........nak tu ..."
saya : " okey, lagi satu? "
incik tunang : " abg x tahu laaa, dah puas abg pkr...erm,abg just nk syg je,letak syg atas par tuh boleh tak??"
saya : " erkkk...boleh!! "

trs tersenyum walau demam panas :)




2 comments:

elly hamzah said...

teringat masa mula2 nak kawen dulu; pon ayat yg sama abg am kasik! nahh..skg ku letakkan diriku di atas 'par' mu itu..hahahha, berat tak?? sib baek kuruihhhh..xperlu semput2 napeh nak angkat..kuikuikui

by d way, best kan time dekat2 nak kawen? ayat gedik-gediks sketttt..gataiii noooo, meh nak tolong garu kan. hehehe. jangan mare...senyum xperlu kata ape2 deh!

Bazilah (^0^) said...

hahaha adek beradik bg ayat yg lebih kurang jer..ntah2 abah dulu pon ckp gitu kt mummy hehehe..best nk kawen tp berdebar ngan persiapan * senyum jer sebulan lebih ni*

 

Template by BloggerCandy.com