Thursday, November 17, 2011

Shopping : terapi bagi wanita?

2-3 hari nih saya down sangat dengan kerja
rs down gile-gile lah
rs x bersemangat langsung
incik suami duk bg semangat pon cm x berhasil
kalo incik suami ada di sisi kompem bersemangat
tapi incik suami jauh di mata dekat di hati kuuuu~
jadi nye,dalam x bersemangat tuh menggogeh-gogeh la fb
terjumpa satu kedai tudung online ni
nama nye JELITASARA
tgk punye tgk ade berkenan
igt nk btau incik suami
tapiiii risau incik suami x kasi sbb kata nya tudung saya dah byk hihi
at last terus login cimbclicks dan terus beli kahkahkah
x beragak langsung :P
MAAF INCIK SUAMI hihihi
x lame pastu dpt reply dari JELITASARA
sungguh effisyen tau korang!
Tudung saya dah otw weeeeehuuuu
Mood saya yg x berape nk elok 2-3 hari ni terus je elok hahahaha
Seeee, shopping is a good therapy for women..
Hahaah ye ke? Layaaann je lah korang
Asalkan mood saya okey

eh, kan saya ckp saya x btau incik suami kan
dalam sejam lepas saya wat order tuh
saya dpt msg dari incik suami
msg tu berbunyi cmni
“x smgt pon smpt lagi beli tudung huhu”
alammmak kantoi! Hahaa…
incik suami ni tahu jer..

terus minta maaf
ckp pada incik suami bkn tanak btau tp nk btau pas tudung dh dpt sbb bile dh dpt incik suami x leh ckp ape dah heheehe :p
nsb suami x marah yeayyyeeeaaa

mood saya dah okey! :)

oh ni tudung yang saya beli :)



source : jelitasara

Cantik tak?
Cpt jwbbb cantik hehehe..


p/s : mlm nih suami balik,lagi lah saya hepi!

2 comments:

elly hamzah said...

cantik yg purple tu..klo k'elly pakai cenggitu, nampak cm budak2 ke? ishhh..segan

Bazilah (^0^) said...

eh manede cm budak2.. okey je kalo k.elly pkai pon huhuhu. bertmbh jelita lgi hihihi

 

Template by BloggerCandy.com