Monday, May 7, 2012

proud

im proud with myself
bangga sgt dengan pencapaian terbaru huhuhu
im proud sebab saya berjaya minum susu yg uwekkk uwekks x sedap tuh 3 days in a row!!
fuiyoooo..*tepuk tangan kuat-kuat*

susu tuh rasanya dah dkt 2 bulan beli
memula beli adalah 2 kali minum itu pon lepas di paksa haha
lepas tu terus x minum smpi lah 3 hari yg lepas..
kesian jer tgk susu tu jadi hiasan dalam almari jadi I feel like it's my duty to finish the milk haha
cehh mmg belik utk saya pon kan, xkn suami nk minum plak..


harap2 semangat utk minum susu nih akan kekal hingga ehem ehem…

ok take care everybody :)
Have a nice day…




2 comments:

elly hamzah said...

me proud too:)

Bazilah (^0^) said...

hehe ni semggu dah x minum. konon2 mcm x sempat :D

 

Template by BloggerCandy.com