Thursday, July 11, 2013

Kaler Tema Raya 2013


Ramadhan sudah tiba. Alhamdulillah arini dah masuk hari kedua berpuasa. Moga kita pergunakan bulan ramadhan ni sebaiknya

Eh tajuk post kaler tema utk raya laaaa haha. Baru dua hari puasa dah sibuk ckp psl raya :D actually kaler tema utk family kecil daku ni dah di decide lama dah hehehe.Dah ada si kecik ni lagi omak eh semangat nak raya. Siap ckp ngan abi Maryam nk beli handbag besar utk letak duit raya Maryam hahaha. Beriye sgt tu :D Maryam kecik lg, ummi simpankan duit Maryam huhuhu


Ohh kaler tema kami sekeluarga kali ni di pilih sempena kaler tema hari perkahwinan maklang Maryam yg bakal berlangsung November nanti. Abi Maryam tanak buat baju banyak2 jadi nye pilih kaler yg sama saja. Senang cerita, xyah susah2 pikir! Hehehe


Nanti raya ummi ngan Maryam ada baju sedondon utk raya pertama hihi. Abi jgn jeles k :)

Apa kaler tema korang? Manalah tahu tersama pulak kite nnti hehehe.

Ok selamat berpuasa korang.



6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

GREY!

hayati hashim said...

Kitorg buat kaler hijau. Tp x jahit lagi. Bole cmtu..hihi. yg husben jek dh berjahit. Harap2 sempat la..

nida-razak said...

Xdecide pon lg!! Huu..beli siap je kot dh dekat2 nti..

LaRa KimuRa said...

Purple n lime green..huhu

mama aryan said...

akak baru je pegi beli baju raya minggu lepas,baru pilih nak warna apa..dapat la warna purple..hehehe

mama ila said...

ila purple!!! hehehe..dah siap beli baju kurung untuk adikk..lum up n3 lagi..hehehe

 

Template by BloggerCandy.com