Sunday, April 12, 2009

Sharing is Loving

huhu..mggu lepas byk sgt test..dari selasa smpi la sabtu test berderet2..and skrg nih dah lega la sket coz test2 dah abes..mggu dpn study week then exam pastu presentation design project,pastu abes la sem 6 yg penuh penyeksaan nih..wohoooo...okey,sbnr nye nk cte pasal sharing is loving nih..berikutan test yg berderet2 mggu lps,maka nye byk gak la kejadian tiru meniru dah berlaku..hahaha..sape yg x penah meniru ms test,sila angkat tangan anda~ =p
jd nye ms test nih kte share2 la jwpn kite,bile kte share mkne nye kite membantu kwn2 yg memerlukan bantuan sekaligus membuktikan yg anda sayang kepada kwn2 anda..haha..leh plak cmtu kan..tp nye kalo dah duk usha2 jwpn member tuh tp member tuh still x kasi chance sket pon tk kite tgk jwpn die,jgn la plak pakse2 die kan..die bukan selfish tuh,mgkn die takut lecturer nmpk or die nk kite berusaha sendiri..nasib korg la kalo dpt member yg sgt baek @ kedekut cmtu
..hahaha..sgt byk cara kalo korg nk tunjukkn kasih sayang korg kt aku antara nye,belanje aku KFC,belanje aku mkn eskrem,belikan aku air strawberry kt kedai macha..hahahaha..kalo korg majuk ngan aku pon,aku anggap la tuh sbgai salah satu cara korg nk tunjuk kasih sayang korg..sbb ada org ckp ngan aku,ble ade org majuk ngan kite makne org tu rapat @ baek ngan kite..kalo x rapat wat pe nk majuk2 kan..hmmm~


SHARING IS LOVING


P/S: kalo ade kwn2 yg nk tiru ms test bari je dorg jawapan haha..jgn nk skema2 sgt k..hihi...(post nih xde kaitan ngan yg hidup ataupun yg dah tiada di bumi ini)

3 comments:

miss hav0c said...

aku kah yg baik hati itu??hahahaha...

hawe said...

hotak ko bezita~fatwa mane x ko cekup ni?lols!!lwk gle.mesti stress mnyk test ni ek??hoho!

p/s:aku dh angkat tgn tinggi2 td part 'sape xpnah tiru time exam'.chantek sket aku xskema ek?!jz xde peluang n noob dowh bab2 nipu ni.kang kantoi besar2an.hakS~

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

mala: ko la yg baek hati tuh,wat2 tnye plak..haha

hawe: hehe..x btul ek fatwa yg aku buat nih??bgs2 awe ko x penah meniru (cm x caye je)haha..

 

Template by BloggerCandy.com