Thursday, April 23, 2009

sOmething to ponder


erm arini rs sedikit kehilangan
dulu mase depan mata, mase dekat x berapa nk hargai
hargai tp mungkin x cukup menghargai
sekarang~
mungkin dah tak de peluang nk tunjuk penghargaan tu
dah xde peluang nk ckp face to face yg saye hargai persahabatan kamu
mungkin dah tak berpeluang nk ckp face to face yg saye hargai segala nasihat yg kamu beri
mungkin dah x berpeluang nk ckp face to face thanx tk semua bantuan yg kamu beri
mungkin juga lps nih x berpeluang langsung nk jumpe dah
lepas nih,masing2 akan sibuk dgn kehidupan masing2
tp i just hope we'll keep in touch
i just hope kite boleh berkongsi cerita even kamu sibuk
i just hope kamu bahagia selalu
i just hope kamu dpt keje yg di idam2 kan
saye doakan kamu jumpe seorang yg baek cm kamu sbgai teman hidup
erm~ kamu akan saye igt sbgai seorang insan yg cukup jujur,yg cukup baik ati..
mungkin kite akan jumpe semula suatu ari nnti kt majlis perkahwinan kamu =(
arghhh sebak nye saye.. =(

pengajaran nye: kite kene hargai setiap org yg kite sayang bile dorg dpn mata n pd bile2 waktu pon..jgn bile dorg dpn mata buat x tahu je, tp bile dah jauh terase kehilangan..jgn jd cm saye..waaa..

5 comments:

hafizKAMID said...

oh sedihnye...

p1suNk said...

oh sadisnye...

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

wuuuu..sedey2..=p

miss hav0c said...

waaaaaa sape..aku ke??

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

huhu..ko dah tahu..aku dah btau kt ko smlm hehe

 

Template by BloggerCandy.com