Friday, July 24, 2009

ENGAGEMENT DAY

semalam ibu msg then ibu btau satu berita...ade org dtg umah tk merisik sy..haha.tipu2..ibu btau yg ade sorg kwn ms sy kenit2 dulu dah nk bertunang..actually 'die' skandal sy ms sekolah rendah..haha..kecik2 dah gatal cet~..n lg satu kebenaran nye,'die' kawan abg saye mula2 tp tibe2 'die' lg rapat ngan sy..heeee...'die' la penyelamat mase sy kenit2 dulu, 'die' yg tlg sy msk nasi ms camping (sy x reti msk nasi lg ms tuh), 'die' yg ajar sy men handball, 'die' lah olahragawan sekolah..ouch,sggh kacak jgk la 'die' pd ms tuh..weeee..tp nye bile dah msg2 msk sekolah menengah,lost contact dah..n 'die' dpt cntct sy semula ms tuh sy dah kt uitm dah n sy dah ade 'abg sayang' hahaha..

n smlm ms tahu 'die' nk bertunang,terkejut gak,sbb last time msg ngan 'die','die' btau 'die' ngan awek 'die' dah clash..sy yg dah lame tak msg 'die' tbe2 merajen kan diri tk msg 'die' sbb nk tahu kan..pastu btul la 'die' nk bertunang..hmm,happy for him..jeles ade gak sket,sbb cm mengejut kan..huhu..hopefully awak nye majlis besok akan berjalan lancar n sy doa kan awak happy, bahagia selalu ngan that 'kakak'..


2 comments:

PUTERI BONDA said...

ele 2 angah sebelah umah ko 2 kut..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

eleh mandai2 jer ko..angah tuh aku knl bile dah besar cmni..ni kwn ms aku kecik laaaaa

 

Template by BloggerCandy.com