Friday, October 2, 2009

random

ooooooooo,bersawang nye blog nih.aish,tiap kali nk update rs mls sbb rs cm byk lg mende berfaedah yg leh di buat cnth nye cm makan dgn byk,tido dlm bilik yg sgt cozy ini,men facebook,berangan pasal si dia, and wat assignment..haha wat assignment lah yg plg x penting sebenar nye..=p kalo lecturer tahu nih,mmg kene pelangkung la nih.

mase makin singkat,thesis dah nk kne antar n diri ni ngan happynye nk ckp result tk experiment satu hape pon takde lg..xpe2,isnin ni nk g wat analysis..cik norni sila bwk bersabar okayyy,saye janji saye wat yg terbaek seikhlas hati

rabu nih petrochemical day.hopefully sume berjalan ngan lancar n kami bdk2 group tidak akan memalukan diri masing2 haha..

aritu susah sgt nk tidur ermmm maybe sbb ade problem ngan hidung..nk kate resdung,doktor kate bukan..mase tu just terpikir "ish,aku nih ade penyakit ke??" mintak dijauhkan dr segala perkara buruk..amin~ tp mase tu gak terase kalo la besok pagi aku x bgn2 dah dr tido..ade org akan sedih tak.erm terpikir lagi pasal hutang2 aku ngan org..okayy people if ade aku berhutang ngan korang n aku belum langsai kan lg,please let me noe..kadang2 aku lupe..n to sape2 yg ade pinjam duit aku..erm aku belum sampai tahap nk halalkan lg okayy haha..tp aku jugak kadang2 lupe sape yg hutang ngan aku so kalo korg still igt byar la kalo korg2 sendiri x igt n aku jugak x igt..aku halal kan dunia akhirat..n dulu ade sorg good friend of mine pinjam duit n asyik berdalih mase nk pulangkan duit tu semula,smpi gaduh n x tahu kt mane ntah die skrg..aku halal kan jugak cik A...

"roh seseorang mukmin itu tergantung yakni dihalang dari tempat mulia dengan sebab hutangnya sehinggalah hutang nya di jelaskan"

"sesiapa mati sedangkan dia masih menanggung hutang satu dinar atau satu dirham,maka akan diambil ganti daripada kebaikannya,kerana disana tidak ada dinar dan tidak ada pula dirham"

:p terase pelik plak bile bazilah bagi tazkirah..dah lame tak wat mende nih haha..aku mmg xde ketokohan dlm hal bg2 tazkirah nih tp x tahu la nape kt sekolah dulu terpilih tk memegang jawtan yg cukup baik tuh..x sesuai utk aku..rsnye kalo diputarkan kembali mase mmg aku x kan terima jawatan2 tuh..tp ape yg ALLAH rancangkan tuh pasti ade hikmah nye kan..bkn takut utk memimpin jemaah yg ramai di ssp tuh tp terase diri nih x cukup ilmu,x cukup segala nye la tk memimpin..soooory pade nik yg selalu kne ganti aku jd imam,selalu bg reason yg bengong2 pade nik..konon2 suare xde so xleh jadi imam haha..nik,ko sgt baek!!! hihi...to waed,thanks sudi jadi teman setugas :p

hmmm..kaki sgt saket skrg..nk g cari minyak urut..nnti bazilah bg tazkirah lg okayy

salam,

3 comments:

miss hav0c said...

thx 4 da tazkirah kak..alhamdulillah

FaUzaNa MarDhiAh said...

oooo..report kat nik!!hahaha..br skrang ngaku yekk??haishh..hiiihiii

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

mala - welcome2,pasni ko akan selalu dgr aku bg tazkirah haha

zana - aish2 jgn ckp pade nik..:p

 

Template by BloggerCandy.com