Sunday, November 15, 2009

modeling


oooo modeling please la behave urself
please menyenangkan keje si student final year nih
please please please please
please jgn sebut lg NO FORCEFIELD PARAMETER
please jgn sebut NOT SUCCESSFUL
please jgn sebut UNSTABLE DISTANCE
please jgn sebut ANGLE BENDS HAVE BEEN DELETED
please jgn sebut TORSION HAVE BEEN DELETED
waaaaa tlgla jgn sebut sume tuh
si student final year nih dah x tahu nk wat pe dah
si student final year nih dah saket belakang dah
haih sape la yg merekacipta MATERIALS STUDIO SOFTWARE nih
si student final year nih dah nk tertekan dah
si student final year nih xleh tertekan
kalo die tertekan nnti die akan makan byk2
n die dah mkn byk2 pon td n perot dah saket skrg nih
kalo die tertekan nnti die akan bermasam muka cm asam keping
n nnti sume org pon nk takot
kalo die tertekan die akan rs nk nyanyi kuat2
n die dah nyanyi2 pon even tahu suare 'merdu' sgt
n bile die tertekan die msti nk kaco boyfriend kesayangan die
tp boyfriend die tido dah kot sbb senyap jer waaaa
n bile die tertekan die akan tido lame2 cm tade keje nk wat haha
tp masalahnye skrg aku x tido lagi
n itu mksd nye tension aku belom di tahap maximum
ehh3 nape tbe2 nk kaitkan ngan aku??
haha sbb si student final year tu aku laaaa
aku dah kebengongan :p

sbnrnye nk tido nih,tp tggula jap lg..
nnti ade org ckp
hoi,ko xde keje ke,asyik tido awal hahaha
nk wat cmne wehh
aku ni baby, tido kene cukup (^o^)



aigoooo,kembali risau pade modeling
aish..
nk smbg semula


p/s: doakan modeling aku success okey

salam,

2 comments:

misz_cadbury said...

huhuhu..dikala, ak sdg mengadap slide, kau pula mengadap structure ko tuh..hahaha...meh lah kte same2 tabahkn hati yer bazilah..run jgn xrun modelling ko tuh..jgn ko wat modeling agensi kt dlm bilik tu dh lah..hahaha..chaiyok

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

hahaha..dah mcm2 cara duduk dah aku wat nih..yer mari lar kite berusaha..chaiyok2

 

Template by BloggerCandy.com