Thursday, December 10, 2009

Life is goooood :)

CUTI SEMESTER TELAH TIBA


huhu,lambat btul nk wat entry pasal cuti sem.mase utk ENJOY..Owh tidak2,bkn mase utk enjoy sebenar nye,sepatut nye skrg kne belek2 semula buku2 dr sem 1 smpi la ke sem 7 utk prepare diri sendiri cabaran2 ms practical training nnti..tp satu hape pon x belek lg sbb leka tgk cerita dongeng indonesia kt TV3 haha..syok rpenye tgk cte2 dongeng tuh,even sgt la x logik tp aku ttp setia depan tv..hahaha..byk btul cte best skrg nih,erm bkn la best sgt pon sbnrnye tp kalo org dah xde keje kan,org hidang la pape pon still rs seronok..cuti semester ni gak aku bgn awal dah pagi2,baek nye bazilah..anak sape la nih :p disbbkan aku ngan ibu jer org pompuan yg ade kt umah skrg,so byk keje yg aku kne wat la..dari sapu umah,mop umah,basuh baju,sidai baju,angkat bj,lipat baju,masak2...hoooooooooo sume mende la kne wat,oooh adik2 ku pulang segera,tolong k.ngah wat keje2 nih..huhu tp bile hari2 wat rs dah terbiase,bak kate org alah tegal.....x igt peribahase plak :p haha..ptg2 aku statik jer kt dpn tv..

2.00 p.m:sinetron si cantik dan si buruk rupa
3.30 p.m:cte2 dongeng indonesia
4.30 p.m:cucu betong
5.30-6.30 p.m: tv tutup jap haha
6.30 p.m: cinta balqis
7.00-8.00 p.m: biggest loser
erm byk sgt la,tp skrg tdo awal dah sbb siang penat kan so kol 11 kdg2 aku dah tutup tv,kdg2 tertido dpn tv..


oooo lpe plak,aritu ade beli satu novel baru tp bg ibu bace dulu..so skrg tgh tggu ibu abes bace pastu aku nk bace plak..hehe..tv pasti akan terabai pnye la..:p
novel tuh tajuk nye AKU BUKAN BILLY MILLIGAN

novel sidney sheldon yg abg belikan x abes2 lg bace..bace 2-3 pages trs ngantuk hahaha..same ngantuk cm bace buku bio ms sekolah dulu..kalo susah nk tido nnti,aku bace la kot novel sidney sheldon tuh..hahahha..

sebelum cerita di tutup,arini hidung,tekak x berape nk sehat..x tahu la nape maybe sbb panas or sebab aku rajen sgt sapu umah ari2 so hidung yg sederhana sensitif nih jadi gatal2..bile dah gatal2,bersin menjadi-jadi..tekak pon saket,suare trus jd sengau..huhu..

orait bebeh2 sume,nk g makan burger yg sedap..tatatititutu~

p/s: che an nnti aku wat kan satu entry special tk ko ek n tk yg laen2 gak :) syg che an..huhu

HAVE A NICE DAY EVERYBODY

SALAM..


4 comments:

misz_cadbury said...

alah bisa tegal biasalah bazi..huhuhu..owgh sngnyer dlm ht duk kt rmh ek..igtlah ckit kt mmbe2 y tgh berjuang membuat praktikal nih..hehhe..ni lg satu, nape nk wat N3 kt cean sorg jer?ni y rase nk mrh nih..hahaha..wat ever pn, enjoy ct sem k..chow!

aQuStIk said...

ye syg..thanx you.aku dah nk blk ofice.nanti aku comment g.xsempat,pakcik cab kt bwh.haha..
love you..mmuah~~~huhu

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

su : okey aku dah igt peribahasa tuh,thanx su :).aku igt kt ko selalu n nnti2 aku wat entry tk chean,ko,mal n yg len2 gak okey.baeklah aku akan enjoy cuti sem :)

aqustik: muah2..(^_^)

張曼玉Lynn said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

Template by BloggerCandy.com