Thursday, April 1, 2010

My New Baby


saya dapat baby baru
weeeeee sgt gembira
baby baru lahir 27 March 2010 aritu
aik bila kahwin?
hahaha

thanks to my mushy lovey dovey
saya akan jaga baby nih bagai menatang minyak yg penuh (aih berperibahasa la plak huhu)
tadaaaaaa perkenalkan my new baby




i love it 

http://emo.huhiho.com
comel kan baby baru saya huhu
actually masa pilih2 rasa macam nak yang kt bwh ini sbb boyfie guna yg nih


konon2 nak sama cam boyfie punya la
konon2 cam nk sweet la ade handphone sama haha
tp pilih yg merah tuh
mana2 pon saya suka sbb org yang kita sayang hadiahkan kan
lepas dah bermanja-manja, berkasih sayang ngan si baby merah tuh beberapa hari
saya makin sayang kan si baby merah tuh huhu
conclusion nye saya suka la nokia 5730 Xpress Music nih
huhu

thanks dear
http://emo.huhiho.com
p/s : gambar2 hasil tajaan uncle google :P dan saya dah buat presentation and everything was superb :)

34 comments:

FyZa said...

wah! nk jgak...huhu

mysarah said...

tumpang tanya, market skrg bape hrga?

tq in advance ;)

anis hamzah said...

wahhh...ade org bg nfon baru ke?
bf bg ek? beztnyer.....
jage la bby tu lelok ehh...
anis sdg cari bby baru gak...hehe..

nuraarin-life said...

Just as a opinion

nuraarin-life said...

Saya dah pakai nokia 5730 hampir 6 bln, so far banyak masalah, harap2 sis pakai tak ada problem..tapi kalau ada prob kita boleh kongsi sama2

Nak tukat tepon, tapi budget xde lagi..anyway kalau cara pakai kita elok, tepon pun ikut elok juga..

MiSs TOrA said...

bestnye dpt nset cnggih ni ;-)

lemonade said...

bertuahnya kamu!

si gila said...

wah bestnya!

ElyaElmo said...

napa tak ambik yg silver tu..he3

NichKhun said...

waaa lawa la baby baru u ney.. hehehe mesti 24 jam sama2 je kan? heeheh ape nasib baby lama? hikhik

white rose said...

huish...kayo2 laki mu...

bertuah badan...

Izyan Izzaty said...

sye nak jugak bole x ?? uwaahhh !! beshnyer . lalala~ jeles =.=

soffya cik bulan said...

wah3...gmbirakan..dpt baby baru gitu..hehe

Shafie said...

wah..tu la 'baby' baru ye..
merah lg gitu..hehe..

laila said...

wow bestnya dpt henpon baru

Si Aju said...

wah wah..warna mcm baby saya juge.. tp yg lainnye harge baby saye jauh lagi murah n saye bli utang duit mama.. harhar..

sI tEDI said...

nak baby baru juga!
blanja?

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

@ fyza - nak jugak? suh ur hubby belikan :)

@ mysarah - erm x sure la sis tp yg sy beli kt lowyat nih around 1k..hopefully nih membantu :)

@ anis hamzah - huhu,baeklah akan jg baby nih baek2..anis g cari anis nye cpt :)

@ nuraarin-life - huhu harap2 sy guna xde pape problem..thanks 4 ur info :)

@ miss tora - huhu best2 :)

@ lemonade - alhamdulillah :) thanks kt si dia sbb beli kan huhu

@ si gila - yup best2 :)

@ elyaelmo - hihi panjang cerita nye.. :)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

@ nichkhun - haha..kadang baby nih terbiar gak :P baby lame nk jadikan die anak angkt org len huhu

@ whiterose - yer bertuah :)

@ yeyen - hihi boleh2 :)

@ shafie - aah tu la baby baru,merah menyala baby ku hehe :P

@ soffya cik bulan - hehe gembira
sgt :)

@ laila - best sgt kot :)

@ si aju - hihi baby kite leh jd kawan baek :P mahal ke murah ke same jer kan huhu

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

@ si tedi - boleh2,nnti kite g cari baby kt kedai mamak huhu :P

misz_cadbury said...

wah..bazilah dh ad hp baru..akn ku rindukan getaran hp lame mu itu..hehehe

AkuPenulis said...

Wah, jelesnya!!!

miss hav0c said...

pasni takde ar bunyik alarm sejuta kali baru nak bangun muahahahaha cait dpt nset baru dowh benci r camni apesal takde org kasik gua nset cantik2, aku tak jatuhkan dalam jamban r..ahahahaha rindu kau bazilah..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

@ suhana - HAHA..bengong ko..xpe2 nnti enset baru nih aku wat vibrate cam enset lame gak haha :P

@ mala - hahaha...alarm tu patut berbunyi mcm bom br aku bgn haha..jgn jeles2 mala,nnti suruh si PAU belanje huhu...sgt rindu kt ko jugak mala!!

@ akupenulis -uik jgn jeles2 hihi

hazirah@zira@jlo said...

huhu..jeles2..

bazingot, cne nk uat linkwithin ni?aku uat x jadik

╚► capital S hana ◄╗ said...

waaaa .
bestnyeee
nk carikk screen touch ^^

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

jlo: dah dpt wat lom??

hana: hehe..best!owh nk yg screen touch..cari2 jgn x cari huhu

Matt said...

bestnya, i pon nak baby yg camtu, baby i dah x cute lg, dah berumur hehe..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

hehe..g cari baby baru :P

akiN aMar said...

wah.nak gak!!!!yg colour merah 2..leh?..hee;)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

boleh2..tade hal punye huhu...

si para para said...

untungnya ada pakwe..sob sob...

eNaSaN said...

wah besHnyer de owg adiahkan...hehehe

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

si para-para: hehe.jgn sedey :)

enasan: :) :)

 

Template by BloggerCandy.com