Monday, March 26, 2012

puasa bersama suami

Alhamdulillah, ketika post ni ditaip, saya dan incik suami masih berpuasa. Bak kata incik suami masa saya msg tnye mcmana puasa nya harini, he replied "so far so good bebeh" hehe dan alhamdulillah saya pon masih gagah lg berpuasa :) syukurrrrr..ini kali pertama kami berpuasa bersama-sama as a husband and wife huhuhu. Pagi td bgn sahur mkn roti dan incik suami makan burger mcD..menu berbuka ape yer? Rasa mcm nk masak..masak?? Haha.kemungkinan yg 100% kami suami isteri berbuka di luar jeeeee..nasib suami faham, isteri nye nih pas balik keje mmg x larat nk mengadap dapur…lepas abes office hour, mmg saya pancit..selalunya, before 10.30 pm saya dah di alam mimpi, kadang2 lepas isyak je dah flatttt weh..

incik suami dah suruh pikir nak berbuka kt mana dan makan apa…hmmm nk makan ape yer mlm nih.


p/s : rasa nk makan ikan bakar + sotong bakar kt tepi pantai jer huhuhuhu (sambil feeling-feeling romantik gitu ngan incik suami tepi pantai hahaa)

4 comments:

elly hamzah said...

puasa nazar @ puasa sunat?? tak mungkin puasa ganti??hehhehe..apepon, jaga kesihatan; awal2 ni mudah sgt sambil lewa..tu yg bahaya oke!

Bazilah (^0^) said...

puasa nazar k.elly. kalo puasa ganti mmg pelik plak kan huhu..insyaALLAH akn jaga kesihatan, ada nurse a.k.a incik suami kt umah hehe

elly hamzah said...

iyo lah..k'elly ari tu dpt tahu pregnant pose nazar gak; tapi sehari jew..hehhee

Bazilah (^0^) said...

hehehe.izzat pose nazar sbb die dpt tmpt keje dkt ngan bazi huhu..

 

Template by BloggerCandy.com