Thursday, August 29, 2013

Get Clean Water Pitcher Shaklee Sistem Penuras Jag Air Pertama


Hari ni nak perkenalkan penuras air dari Shaklee. Penuras air ni lain daripada yang lain sebab ianya ringan, boleh di bawa ke mana sahaja, x perlu nak guna elektrik bagai, dan air hasil turasan water pitcher ni memang bersih dan manis bak kata pengguna. Tak guna elektrik dah jimat di situ. Selain tuh harga nya pon sangatlah berpatutan, xde ribu riban macam produk lain dan kalau korang nak tahu harga satu set water pitcher ni tak sampai RM500 pon. Tak percaya? Percayaaaaaalah hehe



Tadaaaa perkenalkan Get Clean Water Pitcher Shaklee





Meh baca lebih lanjut mengenai jag penuras air yang best ni..Sumber Shaklee

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak

• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE BERBANDING PRODUK LAIN

SELAMAT

“Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain. Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


PILIHAN BIJAK

Menjimatkan Kos. Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


HANDAL

Lebih banyak air bersih pada setiap masa. Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


MESRA ALAM

Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Jadi ? Apa pendapat korang? Memang best Water Pitcher ni, boleh bawa ke mana saja. Masalah untuk mendapatkan bekalan air minuman yang bersih, terawat dan sedap tiada lagi dengan adanya dengan GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE . Jom dapatkan nya sekarang..

Hubungi bazi sekarang untuk harga yang terbaik (^^,)

SMS/Whatsapp/Viber : 017-6790928

2 comments:

Ayu azmir said...

Singgah sini....

adyna said...

Akak pun dah semakin serasi dgn shaklee ;)

 

Template by BloggerCandy.com