Monday, October 7, 2013

The Internship


Semenjak Nur Maryam Safiyya lahir ke dunia, ummi abi tgk wayang di rumah aje hehehe. nak tgk wayang kt cinema kena tggu maryam besar sikit... eh ada sekali ktorg g tgk kt wayang. tgk IRON MAN.. anak tinggal umah uwan nye kejap hahaha.. Tapi itu sekali je lah, sbb asyik terigt anak je masa tgk wayang -_-

Latest cerita yang kitorg tengok ialah THE INTERNSHIP. Cerita ni mengenai dua org sahabat yang dah di berhentikan kerja sebab company dorg bankrup. Pastu dorang apply utk wat internship kt GOOGLE dan di terima! Cite ni memang lawak dan best lah. Cite xde lah komplikated sgt. Cuba lah korang download and tengok. Dalam ramai2 interns dorang ni lah yg paling tua hihihi.



G lah download skrg huhuhu (^^,)



1 comment:

Ayu azmir said...

sedapnya nama die....

 

Template by BloggerCandy.com