Thursday, August 28, 2014

Herbal Blend Shaklee, memang terbaik dan AJAIB


Assalamualaikum semua, harapnya semua sihat dan ceria-ceria hendaknya.

Hari ni saya nak share pasal HERBAL BLEND SHAKLEE. Pernah dengar? Yang pernah dengar bagus :) Yang belum pernah dengar meh saya cerita.


Herbal blend Shaklee ni memang TERBAIK dan memang AJAIB.


APA ITU HERBAL BLEND SHAKLEE?



Herbal Blend Multipurpose cream Shaklee ialah krim yang menenangkan. Ianya telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Ianya Dingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Memang SEMULAJADI. Best kan? Jadi nya herbal blend ni sangat sesuai utk semua lapisan masyarakat dari pelbagai perigkat UMUR. Dari BABY sampailah ke MOYANG BABY boleh pakai :)


APA KEGUNAAN HERBAL BLEND SHAKLEE?



1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Ramai customer saya bagi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ni ke atas anak-anak ECZEMA. Sangat-sangat membantu! Yang kena gigitan serangga pon boleh guna. Jangan risau, ianya selamat dan berkesan, inshaa ALLAH :)

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Tumit kering dan pecah sememangnya menjadi masalah kepada rami orang kan? Muda-muda tumit dah merekah. Boleh cuba herbal blend. Mesti korang akan puas hati dan jatuh cinta gila-gila dengan herbal blend ni.

3. Ubat luka / lecur
Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh.

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi :) Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang.

6. Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Ibu-ibu kena pastikan ada satu tiub herbal blend ni sentiasa utk kegunaan anak-anak anda. Memang sangat MULTIPURPOSE dan BEST

7. Losyen harian
Boleh juga digunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa, takkan menganggu kerja seharian anda.


KEGUNAAN LAIN HERBAL BLEND

# Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
# Demam panas (boleh disapu ke seluruh badan). Inshaa Allah badan akan berpeluh tak lama selepas itu
# Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
# Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.



Ok beralih kepada testimoni plak. Testimoni terdekat saya ialah UWAN a.k.a NENEK saya sendiri. Uwan mula pakai sebab tangan nya gatal-gatal yang teramat sangat, Akibat kerap sangat menggaru tangan uwan jadi merah dan berparut. Sampai tak boleh buat kerja dapur ok! Atuk yang kena amik alih hal-hal dapur hehehe. Tapi selepas gunakan HERBAL BLEND YANG BEST ni, Alhamdulillah tangan uwan xde lagi gatal-gatal dan semakin beransur pulih. Parut kesan menggaru tu pun makin hilang. Alhamdulillah.


Testimoni kedua ialah customer saya yang gunakan krim ni pada anak beliau. Cuba tgk gambar utk lebih detail. Kesan parut akibat cakaran kuku. Baby biasa main cakar-cakar kan hehe. Alhamdulillah lepas di sapu dengan HERBAL BLEND parut tu hilang dalam masa yang singkat. Anak sihat dan comel, ibu pon turut gembira.



Memang disyorkan ibu-ibu yang bakal melahirkan atau sudah mempunyai anak untuk memasukkan produk ini di dalam barang yang perlu ada sebagai persediaan menyambut anak.Memang tahan lama kerana hanya sedikit sahaja cream yang perlu disapukan kepada ruam bayi anda. Harga BERBALOI dan TAHAN LAMA.


Paling best sekarang herbal blend ni adalah READY STOCK ye kawan-kawan. Produk HOT ni memang selalu kehabisan stok, jadi pastikan anda cepat whatsapp saya utk secure satu tiub untuk anda dan keluarga :) 



UNTUK PERTANYAAN DAN PEMBELIAN :

SMS/Whatsapp : 017.6790.928
Email : bazilahramly@gmail.com


Disclaimer #1 : Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan dan tips ekslusif yang berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak di jemput ke group ekslusif tertutup di facebook

Disclaimer #2 : These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


4 comments:

Anira Mustapha said...

assalamualaikum. Memang best HERBAL BLEND neh,permintaan juga sangat tinggi. BTW,cantik blog :)
Jemput follow http://naurahealthycare.blogspot.com/

kakcik nisak said...

Salam perkenalan..nice info..memang betul sangat best krim ni..memang menjadi kegunaan anak saya setiap hari..minta izin tuan tanah copy info ni ye..

Jemput follow blog saya. http://www.wanisak.blogspot.com

Ziela Razali said...

Assalammualaikum.. Krim ni memang mujarab.. Kesan melecet anak saya hilang dalam seminggu ja..

No Rule Who Da said...

Baru je beli krim ni semalam.. Anak kena chicken pox.. baru nak try..

Jemput follow blog saya. http://www.keluargadanish.blogspot.com

 

Template by BloggerCandy.com