Tuesday, May 12, 2009

freedom

hip hip hoorayy,hip hip hoooray..sorakan gembira sbb presentation DP dah setel n dgn berakhirnye presentation DP tu td bermakne tamat la perjalanan hidup saye sebagai pelajar tahun 3..weeee...sem dpn dah jd pelajar tahun 4,super duper senior kt fakulti tuh.hahahahaha(gelak jahat)..sem 6 ni adelah sem yg plg perit rs nye,cm sume mende die nk sumbat kan kt sem 6 nih tp xpe dah abes pon..hahaha(gelak lg)..gembira2..presentation td,erm boleh di kategorikan sebagai ok,cemerlang tp mgkn tak berape nk gemilang apalagi nk terbilang..tp mgkn kalo nk di banding kan nsb group ktorg adelah sgt baek berbanding ngan group2 len..group2 len cm kne bambu teruk gle ngan panel msg2..sabar ek korang,ade hikmah tuh..Panel group ktorg td encik aziz (pakar control),en jeff (pakar adv CRE n etc),n puan norliza kot name nye (saye x bpe kenal die) owh sebelum terlupa ktorg ade panel jemputan iaitu pn wahida (pakar mass n energy balance)..tbe2 je die dtg n nk tnye2 soklan..haha layan je la pn wahida..pape pon tahniah la pade sape2 yg amik DP sem nih,tahniah kerana dpt bertahan smpi ke akhir walaupon mcm2 rungutan dpt di dengari..diri ini pon byk merungut.wuuhuu..kepada yg bakal amik sem dpn,chaiyok3!!..pas abes je present amik2 gmbr,tp gmbr nnti la upload..huhu..owh2,free nye skrg nih. nk wat ape nih,xde report ke nk kne antar??hehe..(ngade2 plak nk ade report kan) =p jap2 lg nk packing2 brg,kms bilik sket2 semula (bilik dah bersepah semula padahal br je kms aritu)huhu..SOK BALIK N9..x sbr..igt nk blk arini tp x larat kaki saket sbb td pkai high heels.dah lame x pkai kasut yg berheel-heel nih..saket gile kaki.sabar je la,demi presentation DP ku gagahi juga tk pkai kasut tuh haha..conclusion nye skrg saye tgh beristirehat tk sementare sblm kembali memikir kan mende2 yg berat sprti thesis..owh2 dpt msg dak2 nih ajak mkn abc..nk g la..hehe..buhbye..lalalallaaaaa~

2 comments:

Saidatul Azuwa Abd. Wahab said...

wah..congratz bebeh.. seramnye aku nk tunggu sem 7 ni..waaaaaaaaaa

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

hihi..thanx bebeh..chaiyok3 sem dpn huhu

 

Template by BloggerCandy.com