Friday, May 8, 2009

friends or foes

yeayea..exam dah abes..sbb exam dah abes so arini byk sket ms utk di buang..so bersih-bersih kan rumah,bersih kan bilik,letak sume notes dalam box purple tu,pastu godek2 laptop nih,susun sume folder2 semula,buang mane2 folder yg x patut di simpan lg,bukak mane2 folder yg rs2 seronok nk tgk n finally tertgk gmbr2 lame nih..xde la lame mane pon tp btul2 menggamit kenangan haha..



hmm..masing-masing dah besar.rmai kawan so byk la ragam n kerenah yg kite jumpa..tp alhamdulillah kawan2 ku sume baek2 belaka cume maybe la ade 2-3 kerat yg sengal,kebengongan sket tp pape pon kawan2 byk menceriakan,menggembirakan hidup nih.
hidup akan lebih seronok kalo kita tahu nk menghargai orang laen~

laaaaaalaaaala~

4 comments:

miss hav0c said...

ooopppsss...ade lg pic tuh..bg aku..heehehehe..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

oooppppsss..ko nk?hehe..nnti aku ks k..

p1suNk said...

comey r 1st pix tuh..

tp yg kiri skali jela..

xD

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

plg kiri je yg comel??hahaha..watever~ laalaalaaa

 

Template by BloggerCandy.com