Wednesday, January 7, 2015

Not So Wordless Wednesday


7 hari menghampiri DUE DATE

Dalam dilema

Mengada sangat nak dalam dilema kan

Tak tahu nak doa pada ALLAH mntk di percepatkan bersalin (like right NOW!) 

atau

Ikut je due date ?

Sebab semata-mata nak mengelak ISO AUDIT bulan MARCH nnti.

Kalau bersalin ikut DUE kemungkinan besar terlepas ISO

Hahaha

Kalau bersalin sekarang, mcm 50-50 peluang nk terlepas tu hehehe

Tapi sejujurnya, dah tak larat nak bawak badan sendiri.

Baby, ummi dah ready, abi dah ready, kak maryam dah ready

barang-barang  baby pon dah complete

Nak keluar sekarang pon ummi sangat SUKA! 

Doakan proses bersalin anak kedua saya ni di permudahkan ye :)


5 comments:

Ibu adamalishauni said...

macikkkk seminggu lagi ker??
Semoga Dipermudhkn, Amiiinn.

eMMe said...

Salam Bazy, tunggu hari n menghitung hari je yea... mudah2an.. dipermudahan Allah swt utk Bazy n akak bersalin nnt juga yea... InsyaAllah Bazy, doa byk2... Amiin..........

SyuQ said...

semoga dipermudahkan

SyuQ said...

semoga dipermudahkan

Hanani said...

Semoga dipermudahkan

 

Template by BloggerCandy.com