Thursday, January 31, 2013

Storage Bottle Autumnz



Storage bottle autumnz adalah pilihan kami anak beranak ecehhh :)
Ia menjadi pilihan kami kerana harganya murah, design nya pon menarik!
Ehh eh kan dah cakap bahasa melayu baku dah hehe
Saya n incik suami mmg beli storage bottle autumnz sahaja
Sbb pertama : ktorg survey2 autumnz ni yg murah
Sbb kedua : kapasiti storage sebyk 5oz
Sbb ketiga dan sebab paling utama : design nye comey! Hehehe

Ktorg dah ada 3 generasi autumnz dah, memula kaler putih, pastu purple dan skrg biru pulak . tomey! Semua ni beli dari yusra’s closet...

First Generation : Si Putih Suci
Si Lilac Ceria


Si Blue Ellie

Comey kan?? hehe
Sangat banyak pilihan storage bottle kt luar sana. Apa pilihan anda? :)


Have a nice day :)





5 comments:

ctmah said...

wah comel..storage bottle i autumz n bb.tp plain kosong aje :)

-Sara- said...

kita pon pakai autumnz ni..tp sume putih jee..hihikk

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam bazi..
comelnye storage bottle ni..
cma dulu guna avent je.. huhu

GreenJade said...

saye pong beli storage bottle autumz ni byk2..seronok tgk bersusun2 susu dlm fidge hihihihi

Maryam sihat? meh le sharing foto tebaru gepren tu..ehehehe

hana.basri said...

chomel kan~~ saya beli kat http://www.facebook.com/mommykembar. dia jual barang autumnz dgn harga sgt murah banding dgn page lain

 

Template by BloggerCandy.com