Tuesday, March 26, 2013

Kekayaan atau kesihatan? Shaklee Selamat, Berkesan Dan Semulajadi


"Kekayaan atau kesihatan yang penting? Pastinya ramai akan kata,kesihatan lagi penting.tapi sering kali,kita hanya mengambil berat tentang kesihatan kita apabila kita jatuh sakit.Bila tak sakit,mungkin berbagai aktiviti gaya hidup yang kurang sihat kita amalkan-seperti MEROKOK,MAKAN BERLEBIHAN,MINUM MINUMAN YANG MANIS DAN SEBAGAINYA.Apabila jatuh sakit,barulah kita akan tersedar dan pantang untuk menjaga kesihatan.Menjaga kesihatan harus bermula daripada awal sebelum terlewat.Dengan kesihatan yang terjaga,kita juga dapat menjaga kewangan kita pada kos-kos perubatan yang sering menelan beribu ringgit" {Irfan Khairi}

Pelbagai produk kesihatan mahupun supplement yang ada kt pasaran skrg.pilihlah yang mana satu yang menepati selera korang.buat pilihan yang bijak ;)

Kami sekeluarga memilih shaklee.kerana apa?kerana shaklee sentiasa SELAMAT,BERKESAN DAN SEMULAJADI ♥♥♥
¤ PREVENTION IS BETTER THAN CURE ¤

Nak cuba produk shaklee tapi tak tahu apa yang sesuai? Nak tahu pasal set menyusu? set hamil? set pantang? set keintiman suami isteri? set untuk kanak-kanak? dan set2 lain?  hubungi bazi skrg ;)SMS/Whatsapp/Viber : 017-67909282 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam bazi..
huhu..cma cuma amek supplement vit c shaklee je skrg.. mmg bagus :)

mama aryan said...

mcm best je,tp akak tak pernah cuba lg ni

 

Template by BloggerCandy.com