Saturday, March 16, 2013

Masalah Resdung? Kerap Demam? Kuatkan Sistem Imunisasi Badan Dan Sel Badan Dengan Nutriferon


Apa Itu Nutriferon?

♥ Shaklee NUTRIFERON merangsang setiap sel tubuh untuk menghasilkan interferon sendiri ASLI dengan TIADA KESAN SAMPINGAN.

Apa Itu Interferon?

Interferon ditemui oleh ahli imunologi dunia terkenal, Dr. Yosuhiko Kojima pada tahun 1954, dan beliau telah banyak diberi penghormatan untuk menemui interferon.

♥ Interferon ialah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh setiap sel badan.
♥ Ia diaktifkan apabila sel diserang oleh mikrob, virus, sel-sel kanser, dll, dan mempunyai dua fungsi yang penting.
♥ Ia mengarahkan askar imun ( sel-sel) untuk mempersiapkan diri untuk tindakan dan mencetuskan mekanisme rintangan yang lain atau membunuh penceroboh asing.(mikrob, virus, sel-sel kanser, dll,)
♥ Interferon membantu melindungi kita daripada pendedahan harian untuk berjuta-juta penceroboh asing yang boleh membawa kepada penyakit serius dan penyakit berbahaya.

Siapa Yang Memerlukan Nutriferon?

Sesiapa sahaja yang selalu DEMAM / RENDAH SISTEM IMUN dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti FLU ,KANSER , ASMA . Yang mengalami masalah SINUS (RESDUNG) juga di sarankan mengambil Nutriferon.


Hubungi bazi untuk info dan pembelian ye :)

FB : Nur Bazilah Ramly
SMS/Whatsapp/Viber : 017-6790928


P/S #1 : Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook.

P/S #2 : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


No comments:

 

Template by BloggerCandy.com