Saturday, March 2, 2013

Ostematrix Sumber Kalsium Buat Semua


Teruja sikit bulan March ni sebabnya shaklee buat promo utk ostematrix..pada siapa2 yang tak tahu ape itu ostematrix,meh bazi explain serba sebanyak mungkin ;)

Ostematrix nama komersial nye,tp biasanya dipanggil kalsium je oleh kebanyakkan orang..kalsium sgt penting utk badan. Perbezaan ostematrix shaklee dengan produk-produk lain ialah ostematrix mengandungi formula yg unik dimana ianya dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati.ostematrix mengandungi kalsium,magnesium,fosforus,vitamin D,zinc,kuprum,manganes dan boron..untuk pengetahuan semua 1tablet ostematrix adalah bersamaan dengan 1 gelas susu tinggi kalsium!

Seeee?
Hebat kn kalsium ni..bazi mmg kurang suka minum susu so alternatif lain adalah dengan consume ostematrix ni..memang nmpk kesan positif makan ostematrix ni.bazi bkn propa semata-mata nk jual ok,bazi cerita ats pengalaman bazi sendiri. Berkongsi supaya setiap orang dpt merasai manfaatnya ;) lps mkn ostematrix ni tiada lagi masalah sembelit ketika pantang.sembelit masa pantang sakit wooo ;D sakit2 belakang pon semakin berkurang.alhamdulillah :)

Buat kawan2 yang menyusu baby,pernah tak susu korang merudum semasa cik period dtg?kalau iye,maknanya bdn kita kekurangan kalsium..kalsium adalah komponen penting dalam penghasilan susu ibu ♥♥

Jadi pada sesiapa yang nk mencuba ostematrix ni boleh lah PM bazi ye.bulan ni mmg promosi baik punya utk ostematrix yang best ni..nak beli 1,2,3,4? Nak beli 6 free 1?semua pon boleh dengan harga yg lebih murah dari bulan-bulan lain..jadi apa tunggu lagi,marilah borong ;)

FB : Nur Bazilah Ramly
Sms/whatsapp/viber: 0176790928
Email : bazilahramly@gmail.com

Have a nice day :)

3 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Bazi..
hmm..byk khasiat produk ni..
tenkiu for sharing :)

Asz Miza said...

Bazi, miza pun makan ostematrix skang ni..hihi...risau anak tak cukup kalsium. :D

Bazilah (^0^) said...

cma : welcome :)

miza : kannn? bazi pon mkn sbb tkt anak kurang kalsium hihi..pastu bdn pon sakit, baru lah ade keinsafan nk mkn hehehe

 

Template by BloggerCandy.com