Monday, March 18, 2013

Maryam's wishlists

Salam semua,

Maryam suh btau semua maryam punya wishlists heeeeee..padahal ni semua wishlists umi die :D

Wishlist pertama bazi ialah baby bullet blender.comeyyyy sgt bazi tgk
Mmg dari masa peknen lagi dah usha,skrg lagi lah teringin nk beli sbb nya maryam safiyya dah nk masuk 6 bulan dalam masa lebih kurang sebulan 2 mggu lg ;)

Wishlist kedua yelah bumbo baby seat ni..mcm selesa je tgk baby2 duduk situ.mana ada jual murah2 ek??siapa tahu boleh recommend kan yer

Kalau ada yang nk hadiahkan bazi dan maryam terima dengan girangggggnye heeee..

Sesiapa yg penah guna baby bullet blender ni pon boleh share review ek.

P/s : mahu tidurrr tp si kecil maryam masih main2 lg

13 comments:

puan.mila said...

bazi..kina ada buat review psl bby bullet tu..interesting!! Tp rege mesti mhl nih..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Bazi..
hihi.. bertuah bby maryam..siap ada wish list lg..

cma byk jgk baca review mmg 2 produk ni bagus..ermm..kena usha2 online la kl u ade pun...

Bazilah (^0^) said...

mila : terus baca post kina pas baca komen mila hehehe. bazi ade tgk online. setakat ni yg plg murah RM138 :)

Cma : Salam cma, ummi maryam yg lebih2 hehehe. itulah bazi pon skrg duk survey2 lagi :)

Mrs Lurve said...

comelnya maryam..suka la tgk mata dia..baby bullet nie kalo xsilap azie masa promosi dkt milk a deal dulu memg murah..

::EIDA:: said...

wishlist maryam ni patut halee ke ayah dia.. hekhekkk

Cik Puan Rara said...

bamboo seat tu ada yg murah,tp brand anbebe tu.rara bli jumbo tu kat syima,tu murah.heee.

bullet tu mmg best.tp x berkesempatan ag nk beli.sedih kan.

Fifi Nadhrah said...

subhanallah.. comelnye maryam..

pendapat fifi.. bumboo seat macam membazir je beli sebab kejap sangat kot baby duduk dalam tu.. bile baby da besar jadi sempit.. fifi tak beli bumboo seat fifi beli high chair terus.. senang nak bagi ank makan bile da boleh duduk nanti.. sampai 2 3 tahun boleh pakai.. bumboo seat bile anak da boleh duduk dan besar sikit mesti da tak muat.. just my 2 cent..


salam kenal dari fifi..

Kesuma Angsana said...

hehehe cute nyer bby maryam ni ! geram ngk

~ NANA ~ said...

i pon ada benda ni...cuma i x brp suka blender dia sbb kdg2 bau hangit...hihi...lagipon xde cop sirim...apa2 pon stakat nk pakai skejap2 & tak ganas, ok la...hehe

Mommy_Cha said...

hamboih demand baby maryam nih eh...babap montot baru tau :) kikiki!

Yanei Khairani said...

waah..comelnye maryam. secantik nmnye..heheehe.. inshaallah.. nt ade lah rezeki maryam tu.. hee..

eMMe said...

Salam Bazi.. akak nak beli meja kusi baby tu.. tapi.. baby dah start duduk umur brape ek..?? tapi twin dah takmo baring, padahal dowang mane leh duduk lagi kan...nak berdukung sebenarnye... kalo tinggal dowang mula la melalak, huhuhu...

Bazilah (^0^) said...

Azie : ade bazi tgk kt mudah rm138, rs nye ini yg paling murah bazi jmpe huhu

Eida : ayahnye speechless tertibe sbb anak demand tinggi hahaha

Rara : itulah bazi tgk princess duduk cm comeyyyy je hehexpe rara xde bullet sedap jgk puree princess mkn :).

fifi : betul jgk pndpt fifi tuh. Tp keinginan nak membeli membuak-buak hehehe. salam kenal jgk fifi :)

KA : hehehe :)

Nana : alamak, dah lah bazi ganas. Kang baru guna beberapa kali meletup plak nnti haha

Mommycha: akittt la maryam mommycha hehehe. mak nye yg lebih2 ni :D

Yanie : thanks auntie yanie :) inshaa ALLAH rezeki maryam nnti

Kak emme : Salam kak emme, akk kena beli dual ah hihihi. Rsnye dalam 6 bulan dh boleh duduk tegap kot kak. Skrg ni tkt jgk kak, kang tersembam plak twin nnti..betul tu kak, maryam pon mana nk baring2 lama nk berdiri jer. Mcm dah besar sgt hehe.

 

Template by BloggerCandy.com