Wednesday, December 10, 2014

Kerana aku seorang makyong.


-____-
Dah dekat nak due ni, mula lah terasa nak makan itu makan ini
Macam semalam teringin sangat sangat sangat nak minum AIR BATU CAMPUR (ABC)
Sanggup ajak incik suami pergi makan mi udang (padahal tak berapa gemar mi udang)
Sebab tahu ada ABC kat tmpt mi udang tu jeeeeee -_-
Kedai lain tak sureeee kekdahnya!
Dah semangat datang, dah order makanan. ABC nye takdokkkkk weh!
Kecewa tak tahu nak cakap mcmana.
Terus buat muka dengan incik suami (bukan salah dia pon -_-)
Sorry hubby! Hormone niiiii grrrr
terus takde mood.

Suami ajak cari abc dan bungkus kt kedai lain tapi dah xde mood
Sebelum balik rumah suami cakap

“ nanti abg belikan mesin buat ABC letak kt rumah kita”

-_-


4 comments:

nana nana said...

hahaha terus kene beli mesin ye. boleh buat niaga tu :P

Aishah Rahim said...

Nanti dah ada mesin ABC akak datang rumah KAHKAHKAHKAHKAH

Ok bai.

Ayu azmir said...

hikhikhik... masa sy memula hamil yg 1st mengidam makan ABC... mangsa adik dgn abang... sbb en suami xde... hujan2 makan ABC...

beeha said...

hahahaa..hari2 boleh buat ABC kalau ade mesin..akak pon leh dtg sana minum ABCB (ABC Baz!) ehhee

sori melawak mak yong..gitu ler jd mak yong..time ni laa boleh demand ape je..dengan alasan mengandong and hormone..hehee...hapi hepi k baz!

 

Template by BloggerCandy.com