Friday, December 5, 2014

Mencari Penyelesaian Kepada Masalah HB Rendah? Selesaikan MASALAH ANDA DI SINI


Assalamualaikum Semua,


Buat bakal-bakal ibu di luar sana yang sering mengalami masalah HB rendah tiap kali check up di klinik. Mesti runsing kan?

Result HB terbaru saya :)

Nurse mesti akan cakap dengan JUJUR bahaya HB rendah kepada ibu dan bayi.

Paling tak best kena pergi rutin check up 2 minggu sekali.

Buat yang tak bekerja mungkin tak terasa sangat

Buat ibu-ibu bekerja? Adehhhhh dilemma, asyik lah kena amik cuti ye dakkk?

Kini ibu-ibu jangan runsing lagi. Di sini ada penyelesaiannya!

Saya dah mencuba dan ALHAMDULILLAH BERKESAN DAN BERJAYA.

Kini HB tidak lagi menjadi MASALAH kepada saya. Inshaa ALLAH :)

Jom cuba sekarang.

PROMOSI ISTIMEWA UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL.


SMS atau WHATSAPP “HB RENDAH” ke 0176790928


Bertindak SEKARANG ye ibu-ibu :) 

6 comments:

Hanani said...

HB saya pun maintain cantik je selepas berShaklee

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

eMMe said...

baz, hb akak selalu border line, bwh 12, so, suggest makan ape? skrg ni akak try wat jus kurma, ke pati delima ke, tapi tak rajin la amal setiap hari..hahahaa...

nana nana said...

kalau HB rendah, amik omega takpe ke?

Bazilah (^0^) said...

kak nani : khennnn, baz pon sama heheh

Kak emme : bwh 12 ok lah tuh huhu, bwh 10 yg bahayanye :) kalau nk mkn shaklee amik vitalea ngan vita c :)

nananana : boleh je kan? sbb kwn bazi HB rendah mkn omega ok je doktor ckp hehehe

eMMe said...

ok bazi..akak baru baca komen bazi ni.. tq dear... muahs!

 

Template by BloggerCandy.com