Monday, March 22, 2010

Debaran di jantung semakin kencang

erm.remember entry ini....beberape mende saye countdown dan kekasih hati dah blk for good.aish,tp bukan nk cerita pasal tuh.memula mmg nk cerita psl tuh tp tunda dulu.ada yg lg penting dari itu.saye punya intership dah nk abes dan td dgn bersemangat nye menelefon lecturer yang akan datang menziarah dan meng-evaluate saya kt tmpt praktikal nih....dlm fikiran before telefon nk suggest kan supaya dia datang 5 april so i will have more time utk prepare slide,settle kan log book, settle kan experiment and etc... tp x sempat nk suggest puan tuh dah ckp "saya dtg 29 march ok"..fuh! skrg jantung dah berdegup dgn kencang,rase nk meletop pon ade sbb macam tetibe saja kan.AISH!



saya happy sbnrnye sbb nk abeskan internship nih tp bila berlaku mende cmni secara tiba-tiba,ish x gemar....................


so tggl 6 hari lagi utk settle everything.

things to do
- beritahu industrial supervisor
- buat slide utk presentation
- update log book & antar kt industrial supervisor suruh dia sign
- settle kan experiment
- praktis 4 presentation


macam-macam perkara dlm kepala..sempat ke nk siap sume nih?nk pakai bj kurung ke ms present? ke pakai jeans n tshirt ngan safety shoes yang baling kt anjing pon boleh koma nih?

eh seminggu lagi tp saya berdebar mcm besok kene present..owh berdebar,pray for me people, doakan saya dpt buat yang terbaik dan present baik2 29 march nih nanti.

:pandaGeli_14:

(tak tentu arah sekejap)


"everything will be fine bazilah,don't worry"

(sedapkan hati sendiri huhu)

pergi dulu,mahu hilangkan debaran dgn makan tengahari..............................................



14 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

hopfuly sumenye bejalan lancar ye utk kamoo.. ;)

FyZa said...

jgn neves2 k..u bley buat la syg..=)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

aleen : huhu hopefully..thanks yer :)

Fyza : Thanks fyza :)

misz_cadbury said...

hahaha..sgt xsuke n3 ko kali ni sbb ko secara xlangsung dh wat ak berdebar sekali...cet!sgt xsuke perasaan tersebut...

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

HAHAHA...bgs la kalo ko pon berdebar sekali..xkan aku sorg jer nk berdebar kan hehe :P

+akufobia+ said...

jom settlekan sebelum ter.lam.bat.

Malwana said...

uoohh..dah nak abis dah ek..gudluck untuk presentation tuh~

ardinihumaira said...

waaa bestnya dah nak grad :)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

+akufobia+ : yer mari2..

malwana : huhu yup nk abes dah..thanks :)

ardinihumaira : best2 hehe..x sabar! :)

SwEetForEst said...

sweet pon pnah rase mcm ni satu tika dulu..
^__^

chaiyok2..

atenhana said...

gud luck sis! aja aja fightin! :)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

sweet : bestnye dah lepas huhu..yeah,chaiyok2..thanks yer :)

atenhana : thanks sis!! :)

ellis suriyani said...

hehe..gud luck..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

thanks ellis :)

 

Template by BloggerCandy.com