Saturday, March 13, 2010

Pisang Cuba Mencipta Sejarah

ape sejarah yg nk dicipta sgt2 oleh pisang nih?kamu kamu kamu dan kamu kt luar sana ada account facebook?bagi siape2 yg ade sgt BAGUS,sila login sekarang dan bagi siape2 yg belum ade account facebook sila sign up skrg hihihi..baeklah tiada paksaan okey..kalo nk buat buatla,xde paksa2 pon..:)

 

okey2 saye smbg yer,bila dah msk facebook tuh boleh la search ngan menaip "pisang"..search kt pages okeh..nanti keluar la segala mende tp sila klik page yg ini...TADAAAAAAAAA~ 

page nih namenye "BOLEHKAH PISANG INI MENDAPAT LEBIH RAMAI FANS DARI FARAH FAUZANA"..haha comel jer name  :P setakat nih pisang ada 7260 fans dan fara fauzana plak 120139...pisang ketinggalan sgt jauh tp xpe pisang,sila jgn putus asa hahaha


 Sila klik utk pembesaran yg maksimum :)

saye bukanla org yg membuat page nih tp sgt seronok bila bace page nih.pisang nih cuba nk menandingi bilangan fan farah fauzana yg dah mmg sah2 famous tuh tp ape salah nya kalo pisang cuba kan..serius korang,page nih sgt comel..kepada fan2 fafau jgn la terasa hati pulak hehe.page nih bukan la nk menjatuhkan fafau,pisang tuh saja nk mencipta sejarah ahaha,bg la chance kt dia GO PISANG GO PISANG :)..korang pegila tgk page tuh kalo sudi hehe

pada siape2 yg tgh tension boleh la bergelak ketawa jugak bila tgk page nih (^O^)
pada ibu2, kakak2,wanita2 hehe,ade resepi2 jugak kt page nih :)
pada penggemar pisang cm saye nih lg la boleh jd fan hehehe

ecececeh promote lebih2 plak hahaha..saje je promote,nk tgk gak setakat mana kemampuan si pisang nih..

BAIKLAH,MARI SUPPORT PISANG RAMAI2 :P (sekali lagi,tak paksa okey huhu)

salam,














12 comments:

BeaN MorENo said...

mcm ni pun ada ke???hak3

Hafiz Mohd said...

bila manusia sudah x ada kerja lain utk dibuat.. inilah salah satunya.. org mcm ni pun ada jugak. :)

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

bean moreno : huhu tu la psl nye,ade jugak mende cmni :)

hafiz: haha,at least die xde wat sumting yg jahat n menyusah kan org len kan :)

para said...

1 vote utk cik pisang..hehe

محمد فردوس سعد said...

huhu..isi masa terluang dengan perkara sebegini ke??ish2..bila mesia nak maju..

AIEN HASHIM said...

kita suka mkn pisang..td baru mkn pisang kat umah mak mertua..hehehe..

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

para: hehe..baeknye hati :)

firdaus: tggu thn 2020 nnti ahaks

aien: yea same la kite huhu

kacang said...

haha.
jap g nk usya2.

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

HAHA usha2 jgn x usha :P

jaa sweets said...

hahahha...
lawak plak bila bace..huhuhu
pisang oh pisang...
glamer ko ek...
xbuat ape2 pon,org ramai minat ko..
kehkeh(^_^)

harun said...

hidup pisang! yihaa!

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

jaa sweets: huhu tu la pasal nye..(^O^)

harun: yer,hidup pisang !! :P

 

Template by BloggerCandy.com