Sunday, May 15, 2011

aktiviti yg seronok?

saya ni seorang yang sangat minat dgn aktiviti2 mencabar nih
setakat ni rasa nye aktiviti yg paling mencabar pernah saya buat flyingfox
 

antara yg saya nk buat ialah

BUNGEE JUMPING


mesti menjerit sampai rasa nk terkeluar anak tekak kan huhu

next is

PARASAILING





saya nak pegi naik nih same2 dgn my future husband haha
 
Next saya nk buat
WHITE WATER RAFTING




omaigod mesti seronok kan
hmm hopefully satu hari nanti dpt buat semua ni

tapi yang paling nk sangat saya buat dan pegi ialah ini





TAMAN NEGARA

saya nak sangat pegi sini
x tahu kenapa tapi saya teringin nak bercamping dkt sini
siap dah bagitahu dkt incik tunang kalau tanak pegi honeymoon jauh2 dpt pegi sini pon dah oke!
hahaha
 
incik tunang tolong makbulkan permintaan tunang mu ini
hehehe

ape lagi aktiviti2 yang best ye?



5 comments:

elly hamzah said...

wei..ade brann ke semua tu? gilos lah blako..hahaha

tapi yg best is camping tu! jom jom, tmn negara is my 1st listed tu..bestnyeee; nama je org pahang, xpenah sampai pown tau! syoknyeee

Bazilah (^0^) said...

hehe berani x berani belakang cite kui3..memula mmg cuak kot tp teringin nk try sume tuh hehe..

jom jom nnti kte g reramai huhu.oh k.elly x penah g ke,igt dah penah g huhuu

elly hamzah said...

blom penah lagi, tu yg geram jerk! dgr org kata..memula nak sampai sana, kena naik bot bagai..aduss, syoknyee. camping, sambil2 mancing..bakar ikan, arghhh..bestnye. ni kena thn depan punye plan neh, thn ni xley dah..xsempat. nak gi pon xley musim ujan..sejuk tido lam khemah!

Bazilah (^0^) said...

hehehe mancing,camping,bakar ikan tu..
byk btul plan kan hahaha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tak berani nak buat bungee jumping tuu..hihi

 

Template by BloggerCandy.com