Monday, October 1, 2012

Ladies Stuffs







sumber ; Zalora
rasa nak bershopping online membuak-buak ;)
tapi sekarang cuci mata je lah dulu huhu
barang-barang baby dan persiapan utk bersalin haruslah di dahulukan 

Have a nice day ^^,


p/s : busy monday. ada FYE Stock Take

16 comments:

@YUNID@TI said...

sabar tau...

nur anis said...

bestnya shopping..lama tak shopping...

Kesuma Angsana said...

nice lah!

eMMe said...

betol tu Baz!!... mmg la.. nak gak melaram kite ni.. sabarrr..siapkan persiapan baby dulu..n persiapan pas bersalin.. kene jaga time pantang bebtul kan..kan...

baby lydia said...

klu de bju preggy nk letgo..letgo dgn dya tau..hihihihihi

♥ Wina ♥ said...

temptations!!

puan.mila said...

bazi...2nd baju cantik!! tp zalora mhl la..skrg x pk dri sndiri dah, for baby 1st kna pk..:)

mama aryan said...

sekarang akak pun dah kurangkan shopping brg sendiri,anak2 lg penting

Zurae said...

Stuju tu... barang baby lagi penting dari diri sendiri sekarang ni...
Sampai mall mane tempat baby dulu zura g terjah...hehe...
Bazi gtau la kat mana breastpump rm410 tu, ok tu....;)

ummiross said...

Salam kenal, ummi dari blog KA jap tadi. Memang seronok mengingatkan persediaan untuk baby, sekarang anak2 ummi pun dah besar, tumpang seronok pengalaman orang lain pulak.

azizah :) said...

peh zalora ni tengah popular tau.. mmg cantik2...tp keutamaan anak lebih penting kak...

Veelara said...

hihi.jgn dlu.atau klu nk shopping sgt,beli bju2 yg senang nk BF baby nnti :)

tp ramai kte servis zalora x ok....xtaw la,xsure.....hihi

IntaNBerliaN said...

haa tu la.. kne sabar dulu... pasni baru shopping yer.. :-)

Liyana said...

sabar2... x lame je lg tu.. hehe

nt dh de bby mesti x fkr dh nk soping beriye, sbb nye lg suke beli baju2 bby.. hehehe

Ema Blog said...

beli jer..jgn tak beli..hehehe..menghasut kejap..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

dah masuk web zalora tu...
alahai...rase nk kopak duet tekan3.. huhuh

 

Template by BloggerCandy.com