Tuesday, October 2, 2012

Maternity Bra


agak malu dengan tajuk entry
maaflah saya suka betul malu ngan mende2 cmni haha
tp xpelah tebalkan muka hehe

mommy-to-be, mommies kt luar sana dah beli ke maternity bra?
saya dah beli! yeayyyy! hehe
tapi lom dapat lagi lah tapinye :D
semangat makcik ni membeli tau
pastu tamak haloba plak tuh beli sekali 5 terus hahaha
dah beli banyak2 pastu guna alasan xpe pasni boleh guna hihihi
sedap sket ati sendiri dan yg penting hati suami turut ceria hikhikhik :D

saya xde lah g shopping complex n beli brand yg mahal2 cm audrey tu ke apa ke
saya beli yg brand biasa ade kt mana2 online shop jer
senang sket online ni, SEMUA NYA DI HUJUNG JARI :)
yang penting duit dalam akaun haruslah ada huhu

saya beli brand Fabulous Mom Kelly's 
sebab saya beli 5 ketul bra jadi dapatlah harga RM25 seketul
kalau beli kurang dari 5, setiap satu RM25.90 :)
bagi saya ni dah kira murah la dari mana2 online shop yg lain
tapi x tahu lah kan kot2 ada tp saya terlepas pandang
Design pon comey2 weeeee
Walaupun maternity bra ni letaknya kt dalam baju, still jugak nk cari hok yg comey2 haha




comel kan huhu
haaaa yang lelaki jgn nak tenung lelame, kang rabun terus mata tuh
tapi kalau niat nak beli utk isteri xpe hehe

kalau korang berminat lehlah tgk Facebook Yusra's Closet

Kat Yusra's Closet ni ada jual2 mende2 lain jgk, breastpump ada, cooler bag ada,maternity ngan nursing wear ada..eh macam2 lagi lah ada...

saya pon tengah usha2 breastpump, kt sini pon mcm murah juge huhuhu
akan di fikirkan :)


oklah, selamat bershopping semua!




28 comments:

Mrs Lurve said...

a'ahla..comel2 belaka..nak terjah jugak page tue..tq bazi

:: Mrs.Eady :: said...

toksah malu la....benda biase je nie :)

eMMe said...

Salam Buzzy!
mcm nak terjebak juga dgn shoping online ni.. huhuhu..
atleast, ada gak tempat2 lain yg leh survey kan.. tengs bazi...

SURIA AMANDA said...

heheheheh...comel..sib baik dah lama x preggy, kalau x sure sambar kan?

Liyana said...

comey2.. sgt penting sbnrnye nursing bra ni.. tp sy ade SATU je... hahahaha

nanti la beli lg :D

::EIDA:: said...

Ida pun memalu nak komen.. hahaha! Coemy ar bra bra dia... ;p

Ryn said...

leh jenguk2 gak nnt..hehe...mcm nak beli jugakla...:)

♥ Wina ♥ said...

saya dulu x pakai pun maternity bra huhuhuu..

tapi saya banyak beli bra yg xde besi tu..janji selesa ;-)

Ema Blog said...

memang memudahkan..

Shakina Farhan said...

sgt berguna & mmg ptut beli byk2..skg da xpki sgt bra biasa..huhu

ctmah said...

senang nk DF.ct ada 4 helai jek.heheh

Syima Syaz said...

wah murah la kalau rm25..kt fm rm31 kot...

Zurae said...

zura pown baru je beli kt OBW weekend aritu, g sendiri kt stokisnya kt cheras.. tp beli 2 je.. sakit poket nak beli byk sekaligus.. huhu. Baru tau pasal website tu,,,lepas ni bleh la beli kt situ je.. murah pun murah..

Asz Miza said...

pic no 2 ngan 3 sama cm i beli..hehehe..aritu fab mom ada buat PWP bra tu harga 10 for every 100 spend..time tu datang beli travel system, so dapat beli kelly bra tu 6 helai dengan harga RM60 je.. :D

puan.mila said...

xterbeli lg..suami bz je manjang..nk beli online xreti lak sbb xleh nk try bnda cmni..hehe

Ogy Nordin said...

Wow! gorges sekali bra itu..Hakak dlu pakai maternity bra cap avon jer...tu yg selesa muhahhaha

IntaNBerliaN said...

yg stail gini senang kan.... sy pun ada.. yg ada besi n yg xda besi... :-)

IntaNBerliaN said...

yg stail gini senang kan.... sy pun ada.. yg ada besi n yg xda besi... :-)

Veelara said...

hihi....comey2...y penting murah,selesa n cun :)

eB said...

cantek2 la.tapi eB xder facebook. hu3

nur anis said...

wow..comelnya corak....:)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Betul2...walaupun kat dlm, HARUS kena carik yg cantik2.. utk En. Somi tengok gak kannn...

Kak Mirror dulu En. Somi yg belikan.. sbb Kak Mirror dlm pantang baru sibuk membeli, tu la padahnya.. mujur muat.

adyna said...

nursing pad jangan lupa bazi ..kang waktu keje time anak nak susu or penuh dia akan mengalir je :)

Kesuma Angsana said...

free2 nnti KA terjah hehe

mama aryan said...

comei3..pakaian dlm pun mesti guna yg comel & cantik juga..akak pun suka hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam...
hi bazi.. bazi n bby sihat2?

yeap! maternity bra ni blh dikatekan 1 mende wajib dlm list bila preggy..& after deliver.

Bagus beli awal2 xyah pening pale nnti..
hehe..sampai 5 youuu..

tq for sharing..kot2 nnti ade plan cma nk tmbh bby blh le klik.. :)

C'Jai said...

Akak mmg selalu shopping on9 ni..jimat tenaga..tak payah bersesak dgn org ramai..tahu2 barang dh sampai depan pintu....

Comey bra dia..tp akak tak suka yg ada besi...

♥ ROS ♥ said...

Haa ros pun ade beli.. Tp suka autumnz lagi.. Hheheh...

 

Template by BloggerCandy.com