Monday, October 22, 2012

Lumiglow Membantu Kehamilan



Saya terbaca pasal lumiglow ni dari belog Dr.Zubaidi, beliau ada beri sedikit sebanyak pandangan beliau tentang LumiGlow nih, kata nya boleh membantu kehamilan
kalau sesape nak baca pasal Lumiglow yang boleh membantu kehamilan ni dengan lebih banyak dan detail bolehlah klik link ni
sebelum ni saya pon tak pernah dengar pasal lumiglow ni
cuma lepas dah kawen n peknen ni saya banyak baca kt page Dr.Zubaidi ni
mmg seronok baca blog Dr.Zubaidi nih, sbb byk info yg dia kongsikan dengan kita :)



p/s : mungkin pada sesiapa yg dah lama berkawen n belum di kurniakan zuriat bolehlah cuba produk ni,
apa salahnya mencuba kan :)

USAHA. DOA. TAWAKAL

10 comments:

mama aryan said...

dah suh member akak buka blog doktor nih

~LeeyanaRadhi~ said...

sy pun ade bace pasal ni..tgh berkira2 nak beli..hehe

Kesuma Angsana said...

gd sharing ni dear

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Bazi... sihat ari ni?

Lumiglow? Pernah dgr jenama ni..ingatkan kosmetik..rupenye produk utk kehamilan...oooo... tq for sharing :)

adyna said...

akak tak pernah tau pun pasal nie..

bazi btl ke kat gemas lagi best nasi ayam nyer..harus pergi jika ada rezeki nnt :)

eB said...

produk kecantikan ker aper yer?

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Good news ni!. Nanti nak sarankan pd member tu la. Thanks Bazi for sharing.

Bazilah (^0^) said...

cma : alhamdulillah sehat, cuma sakit kt perut tp belum kerap lagi :)

kak adyna : sedappppp kak :) ade satu yg kt bahau pon sedap jgk :)

eB : utk kecantikan pon iye jgk kot eB hehe. tp yg bazi baca die lebih utk membantu kehamilan :)

kak mirror : welcome kak :)

eMMe said...

hurm..famous gak lumiglow ni..tak sempat nak try...

C'Jai said...

pestime dengar....info yang berguna..

 

Template by BloggerCandy.com