Tuesday, November 25, 2014

Magnum Cafe Di Mid Valley

Assalamualaikum korang.

Apa khabar?

Nak share pengalaman pergi makan eskrem MAGNUM di Mid Valley yg orang duk heboh-heboh tu hehehe

Sebab dah alang-alang pergi Maternity and Baby Expo kat Mid tu, sy n husben menyinggah lah sekali ( padahal isteri yang lebih2 nak pergi magnum tu hihi)

Magnum Café ni ada dkt dua tingkat. Setingkat dkt sama level dgn Cinema tu, setingkat lagi kt atas lagi hehe.

Memula pergi yg dekat level Cinema tu, tgk org beratur makkkkkkk aihhh punye panjang.

Terus ajak suami pergi tingkat atas dan rupanya tingkat atas hanya untuk dine in -_-

Nak take away, korang g lah beratur kt bawah ye.

Tapi dah alang-alang ktorg kat atas, sy n husben beratur jgaklah, bergilir kami suami isteri g solat (semata-mata taknak hilang turn)

Gigih makyong ni tau hahaha

At last dapatlah ktorg masuk. Senyum lebarrrrr makyong mihmihmih

Ada banyak pilihan eskrem. Tak ingat lah menu nye tapi mmg banyak.

Ada yang kita boleh decorate sendiri icecream macam mana yang kita nak. Dengan harga RM 9 ++

Dalam RM 10 lah kot kalau cmpr tax.

Memula makyong nak decorate sendiri icecream tp malas lah so order je dari Menu tuh hehe

http://bazilahramly.blogspot.com
Ni Incik Suami punya. ape tah nama nye hehe

http://bazilahramly.blogspot.com
Ini Makyong yang punya! hehe

Apa rasa nya?

Alaaaa sama je mcm magnum biasa yg jual kt pasaraya tu hehe

Cuma nye kt sini lagi ekslusif n boleh topping sendiri dan dorg pelbagaikan cara men’decorate’ ice cream tu :)

Sekali-sekala pergi boleyyyy lah hehe

Tapi mmg manis gile. Tp xpe, dia prepare kan air mineral hehehe so dun worry!

So pendapat saya korang ptt pergi atau tidak. Pergilah merasa sekali hehehe

Tapi kena lah tahan beratur sikit :)

Notakaki : duk cite pasal magnum terasa terus nk makan icecream magnum. Kena pergi beli ke apa petang kang ni? hahaha

5 comments:

aryan azra said...

terliur lak akak menengoknye tu...

Hanani said...

Mkn gitu pun dah sedap apatah lg yg tambah2 decorate ni..mesti lg sedap..

Aishah Rahim said...

Wahhh nampak sedap dan ekslusif!
Nanti akak beli eksem kat kedai mamak
Pastu akak decorate sendiri KAHKAHKAH

dya said...

akk sedap nyee..heavennn !!!

Bazilah (^0^) said...

kak aryan : hehehe dah terliur tu kena g cuba makan tu kak.

kak nani : hehe mmg sedap kak. teringat2 lagi ni rasa die hehehe

kak aishah : memang sgt ekslusif! kot akk decorate sendiri takut tak jadi cmtu dh hihihi

dya : heavennn sgt hehe! g lah cuba :)

 

Template by BloggerCandy.com