Friday, November 21, 2014

Rasa nak pergi bercuti….


Cuti sekolah dah bermula, rasa nak pergi bercuti je bawak Maryam jalan-jalan..wah wahhh cakap macam Maryam dah bersekolah jer hihihi. Ummi nye yg lebih-lebih nak pegi bercuti sebenarnya. At least kalau ada rezeki nak pergi bercuti sebelum bersalin. Weeewuuu!


Suka tidur hotel. Lagi-lagi kalau bilik tu ada king size katil. Wahhhh heaven! Haha. Ada bath tub pon best.

Mana nak pergi ye? Hujung-hujung tahun macam ni musim hujan pon dah tiba, plan nak ke pantai kita tunda dulu. Nak pergi ke Cameron risau jugak kang banjir sana.

Survey mode on! :)

Selamat bercuti sekolah pada semua guru-guru dan budak-budak sekolah :)

3 comments:

Syima Syaz said...

bawak maryam pergi hello kitty town kat johor... mesti dia n ummi dia happy sekali...hehe

aryan azra said...

wah..nak pergi bercuti, best juga kan pergi bercuti tenang2kan fikiran

Bazilah (^0^) said...

syima syaz : huhuhu kannn, budak2 mesti suka. alahai tp ummi dah berhabes byk plak utk 2nd baby nti. bercuti tggu lah lps pantang kot hahaha sedeyyy

aryan : huhuhu tu lah nk rehat2 kan badan :)

 

Template by BloggerCandy.com