Friday, November 28, 2014

2nd Pregnancy Wishlists


Wah kemain makyong nak berwishlist bagai haha
Alaaa bagi lah chance kan, bukan selalu dapat mintak yang macam-macam hehe (read : selalu jer mintak dengan husband walaup bukan preggy mihmihmih)

Untuk angan-angan semasa pregnant kali ni ialah :

Jeng jeng jenggggg :D

MEDELA FREESTYLE BREASTPUMP


Memang teringin sangat dari masa mengandungkan maryam hehe
So besar harapan utk dapat guna pump ni utk fully breastfeed my 2nd baby
inshaa ALLAH
Breastpump yang dulu (rumble tuff) saya dah turunkan dekat my sister.
Senang dia tak payah beli breastpump lagi (alasan utk saya dptkan pump baru hihi)

Wishlist kedua ialah

Tadaaaaaa

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET


Memang berkenan betul makyong dengan korset ni
baca review org ramai pon kata sangat bagus
Tapi hargaaaaa nye agak mahal di situ hihi
Masa pantang maryam dulu saya pakai bengkung kain yang panjang tu
uwan maryam punye duluuuuuu tau
very the old school yawwww 
Bagi saya susah sikit nak pakai kalau kita sorang2
Kalau berdua ok lah, tapi mmg kena tarik betul so die akan jadi ketat.
apa lah plak fesyen kalau pakai bengkung longgar sana longgar sini kan hehe
jadi utk pantang anak kedua ni saya nak pakai korset je.
Semoga mudah utk saya pakai dan akan jadi RAJIN lahhhh hehe

Wishlist ketiga ialahhh..

Ehhhh macam dah xde wishlist hahaha
rasa macam nak banyak menda
tapi bila fikir2 mcm xde

hihihi

Mungkin nak shopping baju baby lagi kot hehe

nnti kot ade teringat apa yang makyong ni nak, makyong update k hehe


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA

4 comments:

ziezah.com said...

bestnya jadi makyong... hehe rindu zaman2 preggy dulu.. hakimi lom ada rezeki beradi lagi..hehe

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

mieyza said...

bestnya ada wishlist bagai hah..moga tercapai segala impian. ramai geng pregnant kali ni..huhuhu.

nana nana said...

vote utk PB ittewww hehehehe

 

Template by BloggerCandy.com