Wednesday, September 24, 2014

Siapa Nak Textured Canister Tupperware Dengan Harga Menarik?!


Assalamualaikum.

Hihi dah jadi isteri ngan ummi ni buat diri sendiri teruja dengan barangan-barangan dapur. Yang terbaru ialah kegilaan terhadap barangan tupperware hehehe. Dannnn tertibe terdaftar keahlian tupperware sebab terGILA tetiba haha. Saja suka-suka :)



Ada yang berminat tak ngan tupperware cam gambar atas ni? Memang murah bulan niiii! bazi nk beli semuaaaa tapiiii kitchen cabinet rumah tak buat lagi, takde tempat nak letak nanti. 

Ada yang nak takkk? kalau ada yang nak whatsapp 017.6790928 ye. Kita bincang harga hihi.

Notakaki : bulan ni share beli tempat simpan bawang tupperware tu ngan my mother hihih. murah murah. tak terlawan dugaan ni hahaha



2 comments:

eMMe said...

murah tu brape baz... cantik tu, tapi akak suke tutup yg jenis tekan tu.. heeee~

Ayu azmir said...

singgah sini.. ni tokey tupperware la ni

 

Template by BloggerCandy.com