Monday, September 15, 2014

Syurga Baru Kami Sekeluarga




Alhamdulillah, kami sekeluarga dah berpindah ke rumah baru sabtu yang lepas (13 September 2014). Alhamdulillah, terima kasih tak terhingga pada mummy, abah, yana yang sangat banyak membantu. Packing2 barang, mengangkat ,memunggah ke rumah baru. Terima kasih juga buat ibu ayah adik beradik tersayang sbb tolong masak2 utk hari pindah :)

Happy sangat dapat duduk rumah sendiri! Walaupun kecil tapi hasil titik peluh kami suami isteri. Ehhh, kunci rumah sewa belum pulang lagi haha. tunggu hujung bulan baru pulangkan sbb nak kasi bersih n cuci dulu.

Banyakkkkkk duit wooo nak pakai utk masuk rumah baru. Lagi2 kami suami isteri, dedua konon2 high taste , itu nak ini nak hahaha. Takpe takpe kita buat satu persatu, slow and steady, pelan-pelan kayuh kata org.


Nah teaser rumah kami. Wahhhh kemain ada teaser bagai hahaha. Ala layankan je lah k :)



Jemput datang korang. Tapi kena tunggu siap kemas hihi 



4 comments:

nida-razak said...

hi bazilah.. =) lama nida xsinggah sini..dah masuk rumah baru ye, yeaay...best kan dah duduk rumah sendiri, hehe.. isi-isi rumah tu pelan2 kayuh xpe =)

Shakina Farhan said...

tak sabar plak rasa nak duduk rumah sendiri..happy deco2..:)

Ayu azmir said...

seronokny dapat duduk rumah sendiri kan... nak jugak...

aryan azra said...

bestnya dah ada rumah sendiri...

 

Template by BloggerCandy.com