Friday, June 29, 2012

JUALAN MEGA HABIB!

habib ada buat jualan mega!
teruja daku!
bakal-bakal pengantin, pengantin-pengantin lama ajak ler pasangan masing2 pergi serbu
saya rasa nak pegi jugak tapi xpelah hold dulu, duit nak guna utk mende lain yg lebih penting :)
lagipon saya dah dpt salah satu barang yg ada dlm gmbr tuuuuu masa nikah aritu :)
:)
:)


siapa2 yg nak sambut anniversary pon boleh ler pegi mencuci mata 

HAVE A NICE DAY EVERYONE!

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alooo dah bnyk dah brg kemas..sure tak dpt lagi ni :(

Nur Hareza said...

hai.. selamat berkenalan..
sama lah, teringin tapi ada urusan perlu didahulukan.. alah, nanti2 ada lagi sale mcm ni ;)

Mrs Lurve said...

bestnya...tp sy just pakai serba satu je, xreti nak pkai lebih. cincin, rantai tgn, rantai leher..itu dh ckup seme serba satu. lebih dr tue mesti rasa pelik huhuhu

Bazilah (^0^) said...

mrs eady : hehehe kalau dah byk g cuci mata lah hehe :P

hareza : betul tuh, nnti mesti byk lg sale kan :)

mrs lurve : wahhhhh,untung lah suami xyah beli byk2 hehehhe

 

Template by BloggerCandy.com