Friday, June 29, 2012

Buaian berendoi untuk cukur jambul & pakej pengantin

Penat dah melayan encik excel kt pc opis ni, sakit belakang lagi..layan la facebook sekejap sambil cuci2 mata..tgh cuci2 mata baca status kengkawan, ter’stumble’ dekat page biras kesayangan saya kt kelantan nun..duk mencuci mata ler plak tgk buaian berendoi untuk kenduri akikah atau cukur jambul. Cantik menarik tertarik…ermm comey-comey jer semua..pelamin-pelamin, set bilik tidur pon gojes2, ni yang rasa nak bersanding sekali lagi je hihihihi..meh nk bagi korang semua cuci mata sesame :) layannnnnn…









Gambar semua credit dari page Cantik Gallery

Hmmm dah cuci mata, rasa lapar plak. Haruslah ke pantry cari biskut-biskut untuk di mamam hehehe…


7 comments:

Aeen said...

cantek2 nye buai utk berendoi tu......:D

elly hamzah said...

cantik mmg cantikkan? geram je tgk..tp jgn melampau, xbaik..berdosa berlebih2an:)

bairlah bersederhana sajork!
apepon, kak memang terbaek! aishhh..klo ade baby kecik lagi, xmampu nk buat cenggini..cantik, dah tentu mahal!hehehhe..tumpang tengok je lah:)

Bazilah (^0^) said...

aeen : mmg cantik kan :)

k.elly : mmggggg geram sgt tgk tp betul lah tu k.elly, x baik berlebih-lebihan :) kak mmg kreatif, xpe nnti kite tumpang dlm gmbr jer hihihi

IntaNBerliaN said...

wah... semuanya cantik2 ! :-)

Bazilah (^0^) said...

intanberlian : cantikkk kan..suke tgk semuanye :)

anna alaui said...

cantiknya...
btw, salam kenal;)

Bazilah (^0^) said...

anna : mmg cantik :) salam kenal :)

 

Template by BloggerCandy.com