Sunday, July 1, 2012

Bersuka-ria di Alamanda,Putrajaya

akhirnya, weekend dapat gak berjalan-jalan bersama incik suami hihihi. .jadi sabtu lepas pagi2 lagi dah keluar dari rumah. ermmm bukan pagi sgt lah kot, around 8 something kot hehehe, then g breakfast pastu berlepas ke KUALA LUMPUR :)

Destinasi pertama kami, kedai kereta di Jalan Ipoh Kuala Lumpur huhuhuhu. incik suami nak tukar rim dan tayar kereta setelah di bebel oleh si isteri tentang tayar kete yg dah bengkak. suh tukar tayar jer, tapi dpt rim plak sekali. layannnn la huhuhu. then dalam 1 lebih ktorg gerak g SOGO sbb nk pick up my best best bestfriend masa di universiti..perkenalkan mala!


hehehe gambar masa akad nikah saya :) actually mala datang KL ada hal yg dia nak setelkan dan alang-alang kitorg g kl g la jumpa mala sekali lagipon mmg lama dah x jumpa mek kemaman ni. ni lah teman belajar, teman gosip, teman makan bersama :) Nway, tahniah to mala sbb dah lepas IELTS dan ini bermakna mala dapat g sambung master di UK. united kingdom tuhhhhh fewwiiitttt :) Tahniah mala, insyaALLAH aku akan follow jejak kau!

Key El ni mmg lah bukan dan xkan jadi tmpt saya dan suami kot. jammed nye lah jalan, GPS duk ckp nk smpi sogo dalam 900 meter je! Tapi sbb jammed dan kereta bergerak mcm siput jadi lambat lah semuanya. dari nak g KLCC terus tukar plan ke Alamanda jer!

Actually xde apa pon ktorg buat kt alamanda, just jalan2 cuci mata dan lunch. Thanks mala sebab belanja kitorang suami isteri lunch TGI Friday's, lain kali boleh belanja lagi hihihihi :)



mine : chicken fingers! yummy !


Hubby's : champion bbq chicken. delicious!


mala's : errrr something shrimp and chicken pasta. scrumptious!

semua pon sedap!. pasta mala, saya yg gemuk ni tolong abeskan hahaha..Thanks sekali lagi mala :)


me n hubby (^O^)


si tembam dengan mala ku sayang :)

pukul 9 antar mala naik bas dekat perhentian kajang. ohhhhh tenkiu biras ku, kak elly sbb jamu ktorg kopok2 ikan sementara tggu pukul 9 :)

Balik rumah,terus flat. tido dengan lena sampai lah ke pagi...................


9 comments:

mama aryan said...

salam kenal..thanks follow akak yer,

eMMe said...

wow! gi Alamanda ke smalam.. dah dkat tau dgn umah eMMe.. kalo la takde hal smalam, leh jumpe kan, n join makan kat TGI, kekekekee!

Bazilah (^0^) said...

mama aryan : :)

emme : kalo tahu boleh helo helo aritu hehehe.boleh belanja twin mkn :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lama betul Kak Mirror tak gi Alamanda.. Alamanda pun dah rindu dgn I agaknya... :D

..DAN oh ya, Salam kenal...thanks follow blog Kak Mirror.

Bazilah (^0^) said...

Alamanda dah berubah kot hehehe.GSC dah kt luar dah. g lah jln2 situ kak :)

(^-^) ieYoe (^-^) said...

salam kenal..hihi..kecik je perut haa..brape weeks nie?comell jea :D

LubLy said...

akak chomel..:)..syiok kan dpt kuar dgn member ditemani suami tcinta..

Bazilah (^0^) said...

ieyoe : salam kenal :) hehe kwn2 pon ckp kecik tp maybe x nmpk lg kot, nk msk 24 weeks dah :)

Lubly : hehehe thanks dear :) aah seronok sgt.bile member kite ngan hubby leh kamceng jd best sgt :)

miss hav0c said...

hai awak...bila masa awak gemuk? haahhaha phuiii

 

Template by BloggerCandy.com