Friday, September 14, 2012

1st Anniversary di Restoran Bumbu Bali



9 Sept 2012 yang lepas, genaplah setahun saya dan suami mendirikan rumahtangga. Cepat je masa berlalu, rasa baru je lagi bersibuk-sibuk dengan persiapan perkahwinan.
Alhamdulillah dalam masa setahun ni banyak perkara baik berlaku dan salah satu nya adalah little one dalam tummy nih..Semoga tahun-tahun akan dating akan membawa lebih kebahagiaan dalam kehidupan kami suami isteri. Amin…

Makanya, 9 Sept 2012 lepas, incik suami bawa isteri nye yg buyung nih ke puchong utk makan malam di Restoran Bumbu Bali. Makan ala-ala romantic gituuuu hehe. Makan berteman kan cahaya lilin ngan cahaya lampu jalan. Deko dalam restoran pon sgt cantik dan makanan yg kitorg makan sgtlah sedapppppp.yummmmy! harga pon affordable :)
Terima Kasih Suami! I Love You Muchoooooo (^O^)



Terima kasih suami kerana memahami isteri mu ini yg ngada2, suka merajuk :D insyaALLAH, isteri mu ini akan jadi lebih baik di masa akan datang. Aminn..Last but not least, Happy Anniversary Darling Husband!


15 comments:

Mrs Lurve said...

happy anniversary dear..
moga ikatan yg dibinan kekal ke akhir hayat disulami kasih dan syg

Asz Miza said...

I duduk kat Puchong pun tak pernah lagi g Bumbu Bali..selalu tengok je..nak masuk macam rasa banyak masa lagi..hehe..best tak makanan kat sana?

Bazilah (^0^) said...

azie : amin..thanks dear :)

miza: org n9 yg masuk dulu ek :D best mknn dia, mmg sedap n byk pilihan jgk. kalau nk western pon ada :)

LubLy said...

dh dkt rmh lebly kak..bumbu bali mmg tbaik kak..hepi anni kak

nur anis said...

happy anniversary...tahniah..:)

Lynda Che Lah said...

happy anniversary :)
Semoga berkekalan sampai jannah

adyna said...

happy anniversary comey ja mama bazi ;)

MamaEma said...

selamat ulangtahun...wah, romantisnya..

@YUNID@TI said...

happy anniversery

azizah :) said...

tahniah sis.. happy anniversary! moga kebahagiaan milik akak n abg selamanya.. :)

puan.mila said...

hepi annversary dear!! wahhh sweetnya..xsbr jgk nk tgu 1st annvry mila tahun dpn :)

-Sara- said...

happy anni dear! wish the happiness 4 u both! take care! :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy anniversary Bazi..
May your marriage be blessed with love and joy for all the years of your lives!

♥ ROS ♥ said...

Hepi anniversary :) 1st anni dah boyot, ros masa 1st xlekat lagi :( hihihi

IntaNBerliaN said...

happy anniversary... romantiknya... ada lilin lagi.. :-)

 

Template by BloggerCandy.com