Tuesday, September 25, 2012

Shopping Di Twins Baby


Semalam pergi mencari kain bedung untuk si tecit
memula igt nak beli online aje tp tulah online tak boleh nk pegang2 huhu 
tgk2 kt MANJAKU Senawang xde pulak kain bedung
Tapi incik suami ckp ada kedai baby baru bukak kt senawang
Mak buyung apa lagi, terus bersemangat macam ape jer hahaha

Kedai yang baru bukak tu ialah Twins Baby





gambar semua kredit dari facebook Twins Baby

barangan baby kt sini cantik2, comel2, rambang gila tgk wehhhhh
Kain bedung pon ada, mmg comeyyy sgt kain bedung tuh
igt nak beli byk tp suami ckp JIMATTTT hehe

Sayang nya Twins Baby ni xde jual barang2 cm baju tu online huhu
Korang boleh pegi dekat outlet yg berhampiran
MACAM-MACAM ADA!

Nah tgklah laman web TWINS BABY 

Nanti nak pegi lagi hihihi

18 comments:

Mrs Lurve said...

wahh..dh shopping brg baby..best2

eMMe said...

Salam Baz! akak penah nampak kedai Twins Baby ni... harga dia camner? ramai suggest akak ke Manja ku, akak umah dekat la area Bangi, leh serbu weekend ni, mesti ramai org kan, nak plak time gaji, huhuhuh....

IntaNBerliaN said...

kalu tgk baju baby naik rambang mata kan..

nur anis said...

besarnya kedai tu..memang boleh buat rambang mata sesangat....

Bazilah (^0^) said...

@ azie : tak lama lg turn azie pulak huhu

@ kak emme : nnti bazi jwb kt blog akk hehehe

@ intan : mmg sangat! sbb cute sgt hehe

@ anis : kedai kecik pon kalau dh nama jual baju baby, harus rambang mata hehe

Mommy_Cha said...

nampaknya momy cha terpaksa nyoping barang baby semula pasni..tapi too early lah...baju mikha byk lagi boleh adik baby pakai hehehehe :)

baby lydia said...

amboi akk..shoping sakan la ni..x sabor nk tgu bby akk kuo..

mama ila said...

yeay!!! mama bazilah da start shopping barang beby..hihi..time nie mmg excited sangat kannn...beby dah besar cam hannani pun still xleh tahan ngan nafsu nak beli baju2 n toys..haha

~ NANA ~ said...

shopping barang baby sgt syok & lupa duit mengalir! haha

puan.mila said...

kalau prgi kedai baby cmni mesti rambang mata kan..xtau nak pilih..haish..

Cik Puan Rara said...

bawak 1K pon leh habes kalo g sini.hehe

Kesuma Angsana said...

selamat bershopping2 ler

Syima Syaz said...

erk... nak tgk kain bedungnya...hehe

NUR said...

Seronok boleh shopping ye..

adyna said...

baju bb memang comey2 kan..akak pun geram :)

-Sara- said...

best kan time shopping brg2 baby ni.. teruja sgt kan! happy shopping awk! :)

ctmah said...

best2!enjoy ur shopping2.silap bulat n besarkan mata yek :D

Bazilah (^0^) said...

@mommy cha : selamat bershopping hehe, ntah2 baby girl kali ni kot, x boleh lah pkai baju abg mikha :)

@lydia : hehe sakan tak sakan sgt lah :D nnti lydia plak kan :)

@mama ila : seronok kan, tgk comel2 jer baju..baby hannani pon kecik jer lg tu :)

@nana : hehe itu lah pasal, nsb suami 'akauntan' berjaya hehe

@mila : sangat rambang mata kan mila :D

@rara : hahaha amboi rara smpi 1k terus hihihi

@KA : :)

@syima : erkkk,nnti bazi tnjk ek hehe. tp mmg comel2 syima :)

@kak adyna : comel, cute, cantik sume ade kan kak :)

@sara : hehehe tenkiu dear! :)

@ctmah : nnti ctmah pas pantang pon mesti bershopping semula kan :P

 

Template by BloggerCandy.com