Thursday, September 13, 2012

Iphone 5



Iphone 5 dah released semalam. Kami suami isteri teruja jer tgk video iphone 5 bersama-sama hehehe..Lepas jer tgk video iphone 5 tuh. Incik suami terus ckp “ ok, syg amiklah iphone 4 abg nih, abg beli n guna iphone 5 yer” hahahaha byklah hensem suami ku yg tersayang!

 Keinginan nak membeli membuak-buak hehehe tp selalu terigt yg kami berdua duk mengumpul duit nak beli rumah sendiri dan teringat jugak dekat pesan mak mertua
“ tak payah la bazi ngan ijat nak ikut sgt trend skrg, nak ada smart phone, ada semua gadget2 yg kt pasaran nih. Fokus dulu kt mana yang penting, cari asset dulu, beli rumah, beli gold bar ke…………” banyak lagi lah nasihat yg mak mertua bagi..mmg ada betulnya kata mak mertua kesayangan saya tuh..Memang kena planning betul2 kalau nak membeli..Kalau ada rezeki lebih, dapatlah iphone 5 tu kan. Kalau x dapat pon, mungkin rezeki nak ada rumah sendiri kot :) (sentiasa pikir positif)
Pendapat korang tentang iphone 5?

2 comments:

::EIDA:: said...

NO komen. hihihihi

MamaEma said...

tak sempat nak follow gadget ni..

 

Template by BloggerCandy.com