Friday, September 7, 2012

Barut dan Bedung Bayi



Hai semua. Hai mommy to be.. dah beli ke barut dan bedung utk baby? Hihihi. Ceh mcm nk promote apa jer hehehe. Kalau belum beli boleh jenguk2 fb babyshop.com ni..babyshop.com ni memang jual kain bedung dan barut utk baby. Comel2 design die dan jahitan pon kemas. Saya sgt suka! Hehehe..meh layan sikit gmbr yg saya cilok dr babyshop.com…semua gmbr credit : babyshop.com






cantik kan?? apa? nak hadiahkan kat saya? eh bolehhhh, saya terima dengan gembiranya hehehe..sesiapa yg belum ada barut dan bedung lagi, boleh lah jenguk babyshop.com nih :)

11 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alahai... cantiknye....
bazi dah borong bape byk ni? :p

Bazilah (^0^) said...

Cantik kan? Bazi beli sket jer hehehe. ikutkan hati rs nak beli byk sbb comel sgt tp bazi punya barut masa kecik2 dulu ibu simpan baik lg so still boleh guna hehee

eMMe said...

cantiknye baruttt... hehehee..

Baz, mak akak dah tempah, rasanye takde color2 camtu... hehehe.. biasa putih je... hurm...takpela...

Baz, dah beli barang2 newborn ke?
esok akak gi scan, try tgk yg 2D, kalo nampak sex dia, kalo tak, baru buat 3D/4D..heeeee~ wish me luck!
pray for akak dpt 1 pair twin erkkk
heeeee~

puan.mila said...

bazi dh beli ke barut nih? brp hrganya? material ok x? klu beli inform ek..:)

Zurae said...

Cantik sgt... ni pun belum beli pape lagi tuk bb... Xtau nak mula dari mane hehe....

ctmah said...

comel2.selamat bershopping la yek :D ct DIY n guna barut anak akak jek :)

~ NANA ~ said...

lawa2! i ada 6pcs je barut...tu pon sebulan je pakaikn kat baby...nsb baik dia xde kembung...hihi *nampak sgt pemalas*

mama ila said...

hihihi..comel2 kannn..cepat2 beli tau.. =D

Mrs Lurve said...

comelnya...

LubLy said...

aah kak..sgt chomelll..hoho

Siti Nastasha Nordin said...

salam cik bazi..terima kasih sangat2 tolong promotekan barut dari #babyshop.com. dan yang utama saya rasa gembira sebab awak suke dan berpuas hati. tahniah dan selamat menjadi ibu..terima kasih.

kepada yang nak mencari barut baby dan bedung baby,
fon num 0129334940

boleh terus ke blog saya
http://barutbedungbabymurah.blogspot.com/2014/09/barut-baby-bedung-baby-yang-murah-cantik.html

 

Template by BloggerCandy.com