Wednesday, September 26, 2012

Panggilan Untuk Suami Tercinta & Update Check Up



saya dan suami guna abang-sayang
kadang2 saya dan suami guna 'bebeh' hehe

korang pulak ??


Update : Pagi tadi check up : patut xyah amik darah tapi kena amik darah sbb badan panas, selsema pon tak baik lg, jadi jantung baby sgt laju plus kena refer doktor. Dan dan kena amik darah terus cuak sbb risau HB rendah dan mmg betul pon, dari 11.1 turun 10.9 hahaha. Amekawwwww sapa suh x makan ubat! Tp doctor kata semua ok, lung ok, throat ok, urine ok, berat naik pon ok, darah pon ok even turun sikit. Alhamdulillah.. Nurse ngan doctor risau saya ada denggi sbb badan panas..Doktor pesan no more hard works, bykkan rehat dan selamat bersalin… eh eh selamat bersalin? Grrrrrr~




20 comments:

Mommy_Cha said...

SELAMAT BERSALIN DEAR..SEMOGA SEMUANYA DIPERMUDAHKAN. :)

Ryn said...

jgn lupe mkn ubat tau...tk care..:)

Den said...

erkkk... (tak de abg swasta, abg kerajaan pun tak de, hehe)

eMMe said...

Baz..demam lak... jaga kesihatan.. jaga makan... dah nak dekat due ni... selamat la akak harap n doakan baz n baby... take care dear! bestnye.. baby dah nak kuar... mesti comel cam mama baba nye... mudah2an...

Mrs Lurve said...

ehhh dh nak bersalin la tue..have a gud rest ok.

p/s: azie n hubby pun mcm tue jgk :)

A servant of Allah. said...

bebeh? mcm kakak kite...comel je...hihi..semoga slmt semuanya

:: Mrs.Eady :: said...

panggil yang yang :)

anna alaui said...

sy pun guna abang dgn sayang...baru terasa 'suami dan isterinya'...hihi..

Zurae said...

samalah kita,zura lak abang-ayang...

Tu pun ambil masa jugak nak panggil abang tur... masa berkawan n tunangan duk panggil "awak" je...
Lepas kawen baru start panggil "abang".. liat lidah2 awal2 tu hehe.

C'Jai said...

semoga selamat kandungan nya hingga bersalin ye...jaga diri dan bb dlm kandungan..

-Sara- said...

ni mesti dh dekat due kan, take care! :)

kite panggil suami kita B..die panggil kita sayang..B tu refer to baby.. boleh je kan..hehekk :P

eB said...

eB honey- honey ;p

Ogy Nordin said...

Take care dear...
Panggil Ayang jer laki bini...kenkadang "PAPA!" bila time nak jadi hulk muhahhahaha

Veelara said...

selamat bsalin.smoga semua dipermudahkan :)

IntaNBerliaN said...

try minum habbatus sauda.. saya minum kan, dari 11.5 naik jd 12.9... tu pun 2 kali je minum.. malam n pagi sebelum g checkup.. hihi

tp tu la, takut xdan minum tp awk dah bersalin dulu plak kang.. heheh

adyna said...

semoga selamat semua nya..

akak en babah panggil sayang..
akak panggil b..

tapi bile depan anak tiba2 jadi..

ibu n babah :)

mama ila said...

banyakkan rehat n selamat bersalin yer bazilah =D..i panggil sayang ngan 'b'..hihi..kadang2 mama ngan papa

nur anis said...

saya takde suami lagi..hikhik

azizah :) said...

abg-ayg :))

moga cepat sihat yer kak.. minum air banyak2.. kang nak makan ubat takut pulak kan..hehe

mama aryan said...

akak pggl suami b,dia pggl akak yang je,tp akak bahasakan diri sendiri "orang"je hihi..tak reti la

 

Template by BloggerCandy.com