Tuesday, September 25, 2012

Baby Bullet Food Blender From RM128 – Groupon Deals



Dah 5.15, dah sgt penat, takde mood nak koje.tggu masa balik je ni..bukak email, nmpk plak email dari GROUPON.. Ada deal terbaru, khas utk ibu-ibu yg tgh planning nak bagi solid foods utk babies, bakal2 ibu yg tak sabar nak beli pon boleh tgk dan beli hihihi..Mcm best je deal ni (tgk gmbr bwh ek)..try jgk cari review2 pasal Baby Bullet Blender nih tapi cm tak berapa byk ke saya yg dah malas nk google lelebih tak tahu la kan hehe. Korang boleh lah try google sendiri ok :)







Klik sini utk tgk Full Specification

Laman Web Baby Bullet

Nampak cam menarik kan :)

Tunggu apa lagi, belilah satu pastu tlg review ek hehehehe..



9 comments:

puan.mila said...

haish mcm2 produk skrg tuk mudahkan para ibu..mampu dgn xmpu je nak beli..hehe

Bazilah (^0^) said...

@ mila : haha tahu xpe. mmg mudah sgt kan skrg :D

Ogy Nordin said...

Baby Bullet..bunyi pon dah comel hehhehehe geram tgk gadjet tu..

Mommy_Cha said...

kita nak beli tapi since dah menagjor mikha makan makanan yang kureng blend..so niat tersimpan gitu aje. hihihi :)

Kesuma Angsana said...

cubalah dulu n share komen ye

mama ila said...

alahai..cute nyer...nampak cam best jer Baby Bullet Food nie

adyna said...

semua ada dihujung jari :) kena bt plhn yg tepat je bazi hehe

Mrs Lurve said...

wahh..nmpk mudah ja nak guna..

nur anis said...

kenapa comel sangat....waa...comelnya...

 

Template by BloggerCandy.com