Wednesday, September 5, 2012

Salam Aidilfitri Dari Orang Malas :D



Hai semua! Harapnya belum terlambat lagi untuk ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua rakan taulan..fuh fuh fuhhhhh, berhabuk belog nih…Mmg malas sangat nak buat semua mende apetah lagi menhapdate belog hihihi. Harini gagahkan juga update blog sbb tak byk keje kt opis arini sbb machine down, jd arini ari buat2 sibuk sedunia….

Opppppsss,saya mohon maaf zahir dan batin kalau ada saya menyinggung perasaan sesape. Tatap lah gambar2 nih :)

Buat rendang dengan big brother. abg saya ni single lagi..eh
hehehe
with hubby :)
hubby lagi :)
menembam bersama :P


sekali lagi, salam aidilfitri buat semua :)

18 comments:

@YUNID@TI said...

selamat hari raya.....

Kesuma Angsana said...

tetap meriah juga ye raya tu!

najihahfara said...

selamat hari raya :)

eMMe said...

Salam Bazi, sihat ke?
lame tak jenguk blog Baz, ari tu kan akak kene malware, cari2 blog utk wat bloglist baru, mujur jumpe blog Baz, hehehe...

nampak perot dia.. wow! besar n seksi... hope semuanye sihat ya!

Mommy_Cha said...

untunglaaa boleh buat sibuk2 sedunia kan? hehehe..kat opis I jgn harap nak buat2 sebok. asik sebok jer memanjang..cis!

Mrs Lurve said...

lama xnmpk bazi di sini...lain sungguh dh muka. selamat hari raya jgk, maaf zahir batin

♥ ROS ♥ said...

Olor comeynyer perut :) hihihi.. Selamat hari raya jgak.. Bkn malas, kkdg mungkin letih kan nk ngadap komp ja :)

::EIDA:: said...

Selamat Hari Raya jugak kak!

:: Mrs.Eady :: said...

sweet ! :)

puan.mila said...

selamat hari raya dear..belom trlambat kan? hehe

baby lydia said...

akk jap je msa berlalu..msti besh dh de bby..dya coming soon leh join club akk ni..

Kakzakie said...

Salam aidilfitri juga dari kakak buat Bazi dan keluarga. Seronok beraya ye:)

IntaNBerliaN said...

salam aidilfiteri jugak :-) sy pun skrg ni mood bw pun dh makin kurang... mmg rs mls kan..

ctmah said...

selamat hr raya bazi.maaf zahir n batin ek

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Gambar ni sgt penting utk ditunjukkan pada baby bila keluar nt. Mcm Kak Mirror tak byk snap pix masa pregnant.. skrg rasa menyesal plak.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

bz bebor bazi yek.. hihih..xpe..tugasan yg perlu diutamakan...

wah...perut dah nampak..comel je..
selamat hari raya juga buat bazi sekeluarga :)

♥ Wina ♥ said...

weeee baby bump yg comel!

SURIA AMANDA said...

kim salam kat abg yg single tu eh..eh eh...hahahahaha

 

Template by BloggerCandy.com