Monday, July 30, 2012

Alhamdulillah :)


Jumaat lepas memang memenatkan
Tapi masa dah nak balik keje ada happy news! Yeayyyy!
Kalau government servants dapat bonus utk raya, saya plak dapat increment lagi! Yeayyy bertambah gaji ku!
Alhamdulillah :)
Saya expecting lower increment but then got more than expected so jadi happy woman lah saya! Hehe. Hubby pon tumpang hepi :)

p/s : baju raya, kasut raya dah dalam fikiran hehehe

19 comments:

Asz Miza said...

Bestnya!! Myself hape pun takdak..huhu..takpe lah..tggu je lahh.. :D

nur anis said...

rezeki..:)

Aeen said...

same la kite....aeen bln ni dapat increment...awal bln ari tu dapat bonus..alhamdulilah.....:D

::EIDA:: said...

Syukur rezeki Ramadhan kan.. hehee~

baby lydia said...

oo.iyer k?nih yg jeles.. opis dya increment bln ogos nnti.x dpt nk rsa time raya :)

-Sara- said...

ewahh! kemainn! alhamdulillah! best tuuuuuuuu! :)

maszmadi said...

alhamdulillah, tahniah yerk... erm dapat increment lagi bagus dari dapat bonus coz ia kekal tiap2 bulan kan, bonus dapat sekali jerk.. but still alhamdulillah...

Bazilah (^0^) said...

miza: hihihi. miza pon insyaALLAH dpt tuh, kne tggu sket lg :)

anis : alhamdulillah :)

aeen : wah aeen lg best nih hehe..

eida : betul2, rezeki ramadan :)

baby lydia :hehehe sabar ek :) ni pon suppose bulan 9 tp start thn nih, diawalkan ke bulan 7 :)

sara : ewah ewahhhh hehehe alhamdulillah :)

maszmadi : hehehe dua2 pon kalau dpt alhamdulillah :)

♥ ROS ♥ said...

rezeki baby.. alhamdulillah.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alhamdulilllah..rezeki bazi n baby..

ehemm..blh la shopping baju rayeee.. :)

mama aryan said...

bestnyer..bole shopping raya..

Kesuma Angsana said...

wah tahniah rezeki tu, alhamdullilah!

mama aleen said...

bestnys :)

ctmah said...

wawawa..mesti terujakan.heheh!
rezeki baby tuu

Kakzakie said...

Rezeki besar dibulan mulia Zi.

Kakak nie meloponglah sebab bonus jauh lagi nak tunggu year-end sama juga increment pun end-January baru ada.

azizah :) said...

rezeki raya.. jijah pon baru je ada increment.. pastu berita ttg bonus..Alhamdulilah.. bonus cepat habis kan.. tapi increment akan naik sikit demi sikit..

mama ila said...

wahhhh...suke dia eh..hihi...selamat bershopping

IntaNBerliaN said...

bestnya... tahniah..

eMMe said...

wow masyuk.. Syukur Alhamdulillah...
rezeki anak kan Baz... simpan duit, jgn belanja sakan no... hehehe~

 

Template by BloggerCandy.com