Sunday, July 15, 2012

weekend yang busy

fuhhhhh
abes dah weekend
esok mula bekerja semula

aktiviti hujung minggu ni mmg byk
hari sabtu kami suami isteri gerak ke bangi sbb ada jemputan kawen kawan incik suami
alhamdulillah makan sgt kenyang di sana hehehe
lauk pon sodap-sodap
(maaf tiada gambar, penulis sebuk makan) :D

aktiviti di teruskan
kami gerak plak ke klang 
nak melawat kwn sekolah dan juga kwn seuniversiti yang baru jer bersalin 2 mggu lepas
sebelum smpi ke rumah si kenit, singgah dulu dekat Jusco Bukit Raja
cari-cari souvenir utk si kenit dan cari baju maternity utk mak buyung ni
souvenir baby dah jumpa tp maternity nya baju x jumpa
actually jumpa yang berkenan di hati tp xde size!
mood pon dah lari
sedey -___-
tambah plak kepenatan
baru round x sampai sejam pon dah keletihan
sembahyang asar terus gerak g kapar, klang

berjumpa lah kami dengan baby afham yg kecikkkkk jer
masa ktorg dtg baby tgh tido
lena sgt dia tido
takut nak pegang sbb he is very very tiny
(maaf takde gmbr sbb sebuk gosip ngan mommy afham dan sebuk makan juga)
hehehehe

(curik gambar dari fesbuk mommy afham)
kiut kan?

Pagi ahad plak breakfast di luar, terus g pasar cari bahan utk masak 
dari pasar terus g seremban parade meneruskan journey cari baju
At last jumpa jgkkkkk wehhh
:)

balik rumah, masak-masak, layan movie kt tv ngan hubby

ohhhhhh penat menaip
see u when i see u
(@_@)

5 comments:

♥ ROS ♥ said...

weekend mmg sentiasa sibuk kan... huhu :P

Liza Razak said...

saya pun selalu weekend tak de kat rumah..anyway comel baby tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wahh...weekend yg padat...

cumel bby...!

izz iizza said...

comey baby tu..:)

IntaNBerliaN said...

ololooo comelnya.. :-)

 

Template by BloggerCandy.com