Friday, July 13, 2012

Hiburan Di Pagi Jumaat (^_^)


hehehe
korang penah camni?
ke ada sesape kt opis korang cmni?
saya kalau dah xde keje sgt cmni jgk jadi nye kengkadang hahaha
tapi xde lah dgn muka pura-pura busy hihihi
saya ke hulur ke hilir kalau dah mengantuk sgt jer :D

p/s : terjumpa gmbr nih masa duk menggodek fb mlm tadi kt page ni, bakal2 pengantin leh lah jenguk page nih sazastudio :)


22 comments:

Cikpuan rara said...

ahahahahah kat opis mmg kena letak benda tu besar2.hehehe

mamyharraz said...

hehe signboard tu jujur.
akk kt ofis ni jarang bangun sbb tak geng pun nak ajak berborak..selalu yg 2 -3 kerat kwn ntu kami bergosip kt chat ;P walau duduk sebelah menyebelah hehe

:: Mrs.Eady :: said...

heheeheheee ~

nur anis said...

hahaha..nasib baik kat pejabat saya takde warning macam tu..hikhik..

CikPuan Ira said...

hehe..ada la jgk kalau xdew keja..kuikuikui

aTy _faRed~ said...

ade orang tag kat fb saye mendalah nie..pelepek kene kat diri sendiri..hahahaha...tapi kan..saye kalau tak sibuk..saye ngadap blog..jadi tak ade nak pura2 sibuk kehulu kilir..;p

izz iizza said...

x berkerja x tahu la akan terjadi ker tidak aksi ni..hihi

tapi kalau kt rumah ni pun memang itu la kejenya..x cukup kt rumah kuar lagi bawak kete kehulu kehilir..:)

adyna said...

hehehe xpernah akak jumpa notis macam tue lagi :)

Kesuma Angsana said...

he he terbaiik ni.

Kakzakie said...

Tempat kakak tak adalah rasanya ok semuanya...

azizah :) said...

hahaha ada jugak tulis macam tu yer..kelakar..

eB said...

eb mundar mandir kalo trip @ x leh online... hik3

munna said...

kak munna ofis kerja kecik je ...staff pun 2 org je.... hari2 buat muka busy padahal boring dan ngantuk giler

♥ Cmª shIemª ♥ said...

keh3... dasat jugak management tu.. :p

puan.mila said...

lawak..tapi xde pegalaman kerja lagi la..wat masa ni fully housewife..hehehe

Nurlyla said...

belum lagi.. pura2 study tu penah.. haha

Nurlyla said...

singgah kali pertama :)

bunga_rose said...

dulu kat ofis lama mmg selalu buat camtu.. pegi mana2 bawak ketas 1 kat tangan, padahal pasal keje kejap je, sembang yg lebih hihihih

Bazilah (^0^) said...

rara : hehehe. utk jd perigtan kt semua kan. tp rs nye org gelak je kot nnti hehe

mamyharraz : hehe samelah kita. ngan org dpn2 pon nk chat jgk padahal dkt :P

mrs eady : :P

anis : kt opis akk pon xde, tu sbb ramai yg jd cmtu hihihi

cik puan ira : rs nye ramai kot cmtu kan hehe

aty_fared : hehehe. sy tertgk kt fb smlm, trs gelak tp mmg terkena jgk lah kt diri sendiri haha

izz : bwk kete ke hulur ke hilir xpe kak, best tu jln2 heheh

adyna : hehee saya pon 1st time kak :)

KA : terbaikkkk (mcm boboiboy heheh)

kak zakie : bgs tmpt keje akk heheh

azizah : hahaha kan, cm tak percaya pon iye gak hehe

eb: hehehe ramai cmtu kak, x yah rs berslh sgt kot kan hehe

Bazilah (^0^) said...

kak munna :hahhaha sy pon selalu wat cm akk.

cma : rsnye big boss kampeni tu pon cmtu dulu agknye tu sbb die wat sign gitu hehehe

puan mila : hehhe, jd surirumah lg byk kene ke hulu hilir kan. mana nk mengemas lg, masak lg, bsh baju lg...

nurlyla : pura2 study, akk pon penah hehehe

bunga_rose : hahaha.. bazi pon penah wat cmtu. bwk paper g lab tp padahal xde kaitan pon, saja nk borak je :D

E'in said...

hahahaha.. e'in lau keje dah settle mmg merayau kat tmpt org lain.. ;p

IntaNBerliaN said...

hehheh xemnahan.. ada ke buat camni ek.. hihi

 

Template by BloggerCandy.com